Libnet.ro
UNICEF

18:45

Declaratii pline de incredere ale Simonei Halep inaintea finalei Australian Open: Sunt mai buna ca la Roland Garros, refuz sa pierd!

Adevărul Adevărul,
Declaratii pline de incredere ale Simonei Halep inaintea finalei Australian Open: Sunt mai buna ca la Roland Garros, refuz sa pierd!

Simona Halep si Caroline Wozniacki au vorbit pentru siteul WTA inaintea finalei de sambata dimineata de la Australian Open. continuă pe Adevărul

Simona Halep, inaintea finalei de la Australian Open: Sunt un pic obosita, dar ma simt bine, nu simt presiunea meciului

Simona Halep a sustinut, vineri, conferinta de presa de dinaintea finalei cu daneza Caroline Wozniacki, din cadrul turneului de la Australian Open. Numarul 1 WTA a declarat ca este relaxata si va da totul in disputa de pe Rod Laver Arena, chiar daca resimte si oboseala din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu', a spus Halep.

Halep inaintea finalei cu Wozniacki: Nu mi-e frica sa pierd, refuz sa pierd

Simona Halep se afla in fata castigarii primului sau turneu de Mare Slem, al doilea mare vis al carierei dupa cel al ajungerii pe primul loc in clasamentul mondial. Jucatoarea a vorbit in ultima conferinta dinaintea finalei despre ce s-a schimbat in jocul si mentalul sau dupa ultima finala majora disputata si pierduta in 2017 la Roland Garros.

Simona Halep, inaintea finalei de la Australian Open - Sunt relaxata si voi da totul

Liderul mondial al tenisului feminin, romanca Simona Halep, a declarat, vineri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei.

Simona Halep, anunt de ultima ora, inaintea finalei de la Australian Open

Liderul mondial al tenisului feminin, romanca Simona Halep, a declarat, vineri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei.

Veste iNGRIJORATOARE din partea tatalui Simonei Halep. Ce se intampla cu tenismena romanca la Australian Open

Prima reactie a tatalui Simonei Halep, dupa ce numarul 1 mondial s-a calificat pentru prima data in semifinalele de la Australian Open. Stere Halep a declarat, miercuri, ca Simona are inca probleme .

Twitterul a explodat dupa victoria Simonei Halep: Doamne, ce meci!

Victoria Simonei Halep in meciul cu Angelique Kerber, 9-7 in setul decisiv, i-a entuziasmat pe cei care au urmarit cel mai frumos meci al turneului.

FOTO Darren Cahill, cel mai roman dintre australieni. Antrenorul Simonei Halep, trup si suflet alaturi de tricolor

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, este unul dintre cei mai importanti oameni de la Australian Open.

Tatal Simonei Halep povesteste prin ce trece fiica sa: E ca un soldat in Vietnam!. Dezvaluiri despre visul Simonei

Simona Halep a dovedit ca poate realiza mari performante pana acum la Australian Open 2018, insa putini stiu cu cate probleme s-a confruntat, dupa ce s-a lovit la glezna in partida de.

Mesajul Nadiei Comaneci inainte de finala Simonei Halep de la Australian Open

Simona Halep este prima jucatoare romana care a ajuns in finala turneului Australian Open. in finala, Halep o va infrunta pe Wozniacki, numarul doi mondial, intr-un meci care are ca.

Ilie Nastase, circumspect inainte de finala de la Australian Open. Ce spune de sansele Simonei Halep de a castiga primul turneu de Grand Slam

Sambata dimineata va avea loc meciul mult asteptat din finala de la Australian Open dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki. Meciul are dubla miza, pe langa faptul ca pentru ambele sportive.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )