Libnet.ro
UNICEF

21:00

Declaratii de presa la sediul MAI. Ce anunta Raed Arafat, Marcel Vela si Bogdan Despescu

Playtech Playtech,
Declaratii de presa la sediul MAI. Ce anunta Raed Arafat, Marcel Vela si Bogdan Despescu

Astazi, 17 martie a. c. , incepand cu ora 21:00 va avea loc o declaratie de presa la sediul MAI. Declaratia va fi sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat. Declaratia de presa va fi transmisa de TVR, existand posibilitatea ca celelalte televiziuni sa preia semnalul. Declaratia . continuă pe Playtech

Unde s-a nascut Raed Arafat. Marturisiri impresionante. Astazi, singurele lui rude sunt acolo

Raed Arafat este secretarul de stat in Ministerul Afacerilor de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dar si o figura extrem de mediatizata si importanta in stat. in plus, in aceasta perioada extrem de tensionata in Parlament, Raed Arafat a fost omul de baza al Romaniei. Este un personaj emblematic, un profesionalist, .

Raed Arafat: Studentii din anul IV la Medicina vor fi recrutati pentru camerele de garda, pe baza de voluntariat

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat masuri de redistribuire a medicilor rezidenti in sprijinul personalului din spitale si serviciile de urgenta. Studentii din anul IV vor fi recrutati pentru camerele de garda, pe baza de voluntariat.

Raed Arafat acuza cotidianul Libertatea de fake news. Nu este o zi fara astfel de tentative de discreditare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a acuzat cotidianul Libertatea de fake news, dupa ce publicatia a sustinut ca seful DSU a introdus in decretul privind instaurarea starii de urgenta semnat luni de presedintele Iohannis prevederea privind suprimarea stirilor false.

Raed Arafat: Declararea starii de urgenta e menita sa ajute, nu sa creeze probleme. Acest subiect nu trebuie politizat

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca decretarea starii de urgenta de catre presedintele Klaus Iohannis nu ar trebui sa fie motiv de panica pentru romani.

Prognoza meteo: Vin temperaturi neobisnuite. Cand se incalzeste si in ce regiuni se mai anunta ploi si bruma

Saptamana incepe cu vreme rece, dar frumoasa. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta temperaturi maxime cuprinse intre 6 si 13 grade, bruma si ceata in zonele joase, dar si ploi slabe. De la mijlocul saptamanii se incalzeste si mai mult, astfel ca miercuri sunt asteptate maxime de 18 grade in sudul tarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )