Libnet.ro
UNICEF

09:00

Raed Arafat acuza cotidianul Libertatea de fake news. Nu este o zi fara astfel de tentative de discreditare

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat acuza cotidianul Libertatea de fake news. Nu este o zi fara astfel de tentative de discreditare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a acuzat cotidianul Libertatea de fake news, dupa ce publicatia a sustinut ca seful DSU a introdus in decretul privind instaurarea starii de urgenta semnat luni de presedintele Iohannis prevederea privind suprimarea stirilor false. continuă pe Adevărul

Unde s-a nascut Raed Arafat. Marturisiri impresionante. Astazi, singurele lui rude sunt acolo

Raed Arafat este secretarul de stat in Ministerul Afacerilor de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dar si o figura extrem de mediatizata si importanta in stat. in plus, in aceasta perioada extrem de tensionata in Parlament, Raed Arafat a fost omul de baza al Romaniei. Este un personaj emblematic, un profesionalist, .

Declaratii de presa la sediul MAI. Ce anunta Raed Arafat, Marcel Vela si Bogdan Despescu

Astazi, 17 martie a. c. , incepand cu ora 21:00 va avea loc o declaratie de presa la sediul MAI. Declaratia va fi sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat. Declaratia de presa va fi transmisa de TVR, existand posibilitatea ca celelalte televiziuni sa preia semnalul. Declaratia .

Raed Arafat: Studentii din anul IV la Medicina vor fi recrutati pentru camerele de garda, pe baza de voluntariat

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat masuri de redistribuire a medicilor rezidenti in sprijinul personalului din spitale si serviciile de urgenta. Studentii din anul IV vor fi recrutati pentru camerele de garda, pe baza de voluntariat.

Raed Arafat: Declararea starii de urgenta e menita sa ajute, nu sa creeze probleme. Acest subiect nu trebuie politizat

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca decretarea starii de urgenta de catre presedintele Klaus Iohannis nu ar trebui sa fie motiv de panica pentru romani.

Coronavirus. Fake news - Sunt hoti imbracati in medici care vin sa va faca teste Avertisment al Politiei Romane

Politia Romana avertizeaza ca este o perioada favorabila pentru fake news, iar in acesta categorie se incadreaza si mesajul Sunt hoti imbracati in medici sau persoane care vin sa va faca teste medicale sau sa dezinfecteze casele.

Site-ul guvernamental care isi propune sa combata fake-news-ul. StiriOficiale.ro centralizeaza informatii sigure despre coronavirus

Platforma online COVID-19 Stiri Oficiale stirioficiale. ro) a fost lansata, marti, de Guvern in parteneriat cu ONG-ul Code for Romania, site care isi propune sa combata dezinformarea si fake-news-ul pe perioada starii de urgenta generata de raspandirea noului coronavirus.

Minciuna. Cazul Colonelului pensionar-angajat ADP sector 4 Cum faci sa moara fake-news-ul in dureri. Cazul Papa Francisc. JURNAL anti-COVID 19 - ziua a doua. SCRIE si tu in jurnal!

Depresia si anxietatea se instaleaza prin repetitie cu fiecare breaking news, in newsfeedul tau. Uita-te la TV, pe net, rar, de 2 ori de zi. Atat! Nu-i nimic urgent. Ziua de astazi n-aduce miracole. Conteaza sa ai o minte si un corp sanatos. De aceea, ti-am propus ieri sa scrii un jurnal anti-covid 19. impartasim experientele de acasa. Compunem povestea care sa vindece. Tinem jurnalul anti-COVID 19. Ieri am vorbit despre depresie, anxietate si am facut un exercitiu mental de iesirea din cercul vicios al raului. Astazi vorbim despre minciuna care ne vrea scosi din casa cu orice pret. Despre cum ne mintim. Despre fake-news-ul cel mai delicios, minciuna gogonata, cica emisa de Papa Francisc.

Orban: Masura pentru scoaterea postarilor fake news de pe retelele de comunicare, luata in discutie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, pentru a se evita raspandirea de informatii false privind pandemia de COVID19, s-a propus o masura care sa permita eliminarea postarilor care sunt fake news-uri de pe retelele de comunicare.

Coronavirus. Avertismentul Politiei: Sunt hoti imbracati in medici care vin sa va faca dezinfectie - fake news

Pandemia de coronavirus a generat panica, dar si stiri false. Este si cazul mesajelor de genul Sunt hoti imbracati in medici sau persoane care vin sa va faca teste medicale sau sa dezinfecteze casele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )