Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce declaratii smulgeau procurorii DNA Ploiesti de la martori

România Liberă România Liberă,
Ce declaratii smulgeau procurorii DNA Ploiesti de la martori

Postul Antena 3 a prezentat, miercuri seara, noi inregistrari video cu anumiti procurori de la DNA P. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV. Noi inregistrari colosale cu procurorii DNA Ploiesti

Miercuri seara, la Sinteza zilei, au fost prezentate noi inregistrari colosale cu procurorii DNA Ploiesti. Procurorii DNA Savu si Negulescu ticluiesc datele declaratiilor si antedateaza denunturi si.

Procurorii DNA Ploiesti nu vor ceda in fata intimidarilor si presiunilor

Procurorul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a declarat, ieri, ca in institutia pe care o conduce nu au fost niciodata falsificate probe si nici nu au fost facute intelegeri ilicite cu inculpatii. Lucian Onea a declarat intr-o conferinta de presa: in legatura cu afirmatiile facute de inculpatul Vlad Cosma, ieri n. r. duminica), si cu discutiile care au aparut in mass-media . ), in toate cauzele pe care le instrumentam la nivelul DNA Ploiesti am respectat intotdeauna legea si o sa o respectam in continuare. Nu au existat niciodata metode ilegale de investigare si nici intelegeri ilicite sau neloiale cu inculpatii. ) Niciodata nu au fost falsificate probe in dosare. Sunt sustineri pe care le fac inculpatii in dosarele in care sunt cercetati.

Martor in dosare instrumentate de DNA Ploiesti: Am fost obligat si constrans sa fac denunturi mincinoase

Un martor al carui nume apare in mai multe dosare instrumentate in ultimii ani de procurorii DNA Ploiesti, Razvan Alexe, sustine ca a fost obligat sa faca denunturi mincinoase si sa dea declaratii romantate in dosarele in care este implicat.

Andreea Cosma denunta distrugerea unor probe: Mai multi martori au fost chemati la DNA Ploiesti

Deputata Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, cel care a facut publice duminica seara inregistari de la DNA cu fabricarea si plantarea de probe false in dosare, solicita procurorului general si Inspectiei Judiciare sa intervine pentru a preveni distrugerea probelor la DNA Ploiesti. Potrivit acesteia, mai multi martori protejati au fost chemati deja la DNA, imediat dupa inregistrarile de duminica seara.

Realitatea TV, in hora inregistrarilor de la DNA Ploiesti. Postul a difuzat sub 20 de minute de inregistrari, din 40 promise. Rares Bogdan: Restul va fi diseara

Realitatea TV a intrat, marti seara, in randul televiziunilor care difuzeaza inregistrari in scandalul DNA Ploiesti-Vlad Cosma. Primele inregistrari difuzate se concentreaza pe dialogurile pe ton prietenesc avute de Vlad Cosma cu procurorul Negulescu. Pe Facebook, realizatorul Rares Bogdan anuntase inaintea emisiunii sale explozive ca sunt programate 40 de minute de inregistrari care schimba totul. In emisiune au fost difuzate, insa, sub 20 de minute. De ce?.

Vlad Cosma nu se va prezenta la audierile de la DNA Ploiesti: Fostul deputat vrea sa dea declaratii prin videoconferinta

Dupa ce a aruncat cu acuzatii si dezvaluiri halucinante, Vlad Cosma este asteptat la DNA Ploiesti. Fostul deputat PSD nu se va prezenta insa la audieri, fiind plecat din tara, informeaza B1 TV. De asemenea,.

Vlad Cosma A FUGIT din tara?! NU SE VA PREZENTA la audierile de la DNA Ploiesti. Fostul deputat vrea sa dea declaratii prin VIDEOCONFERINTA

Dupa ce a aruncat cu acuzatii si dezvaluiri halucinante, Vlad Cosma este asteptat la DNA Ploiesti. Fostul deputat PSD nu se va prezenta insa la audieri, fiind plecat din tara, informeaza B1 TV. De.

Salariul impresionant al sefului de la DNA Ploiesti. Cat castiga Lucian Onea

DNA Ploiesti este in centrul unui nou scandal, unde actorii principali sunt seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, precum si vestitul procuror Mircea Negulescu, Potrivit ultimei declaratii de avere, Onea detine,.

Dezvaluirile facute de un martor in mai multe dosare de coruptie instrumentate de DNA Ploiesti. Ce a facut la cererea procurorului Negulescu

Omul de afaceri Razvan Alexe, martor in mai multe dosare de coruptie instrumentate de DNA Ploiesti, a declarat, luni, dupa ce a dat declaratii procurorilor anticoruptie, ca nu l-a denuntat pe Sebastian Ghita,.

Vlad Cosma este citat la DNA Ploiesti intr-un nou dosar. Fostul deputat ar fi plecat din Romania

Vlad Cosma este citat marti, 13 februarie, la DNA Ploiesti, intr-un dosar instrumentat de procurorii de la Ploiesti. Surse apropiate fostului deputat sustin ca acesta nu s-ar afla in tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3279 seconds )