Libnet.ro
UNICEF

10:15

EXCLUSIV. Noi inregistrari colosale cu procurorii DNA Ploiesti

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV. Noi inregistrari colosale cu procurorii DNA Ploiesti

Miercuri seara, la Sinteza zilei, au fost prezentate noi inregistrari colosale cu procurorii DNA Ploiesti. Procurorii DNA Savu si Negulescu ticluiesc datele declaratiilor si antedateaza denunturi si. continuă pe Antena3

EXCLUSIV. Noi inregistrari scandaloase cu Mircea Negulescu si Lucian Onea. Cum se falsifica dosare la DNA Ploiesti

Noi inregistrari scandaloase cu procurorul Mircea Negulescu si seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, au fost prezentate la Antena 3. Unitatea de elita a DNA Ploiesti a falsificat dosare. Vlad Cosma a.

Ce declaratii smulgeau procurorii DNA Ploiesti de la martori

Postul Antena 3 a prezentat, miercuri seara, noi inregistrari video cu anumiti procurori de la DNA P.

EXCLUSIV. Noi inregistrari scandaloase cu procurorul Mircea Negulescu: L-am ars pentru simplul motiv ca m-a injurat de mama

Noi inregistrari scandaloase cu procurorul Mircea Negulescu au fost prezentate la Antena 3. Unitatea de elita a DNA Ploiesti a falsificat dosare. L-am ars pentru simplul motiv ca m-a injurat de mama,.

Procurorii DNA Ploiesti nu vor ceda in fata intimidarilor si presiunilor

Procurorul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a declarat, ieri, ca in institutia pe care o conduce nu au fost niciodata falsificate probe si nici nu au fost facute intelegeri ilicite cu inculpatii. Lucian Onea a declarat intr-o conferinta de presa: in legatura cu afirmatiile facute de inculpatul Vlad Cosma, ieri n. r. duminica), si cu discutiile care au aparut in mass-media . ), in toate cauzele pe care le instrumentam la nivelul DNA Ploiesti am respectat intotdeauna legea si o sa o respectam in continuare. Nu au existat niciodata metode ilegale de investigare si nici intelegeri ilicite sau neloiale cu inculpatii. ) Niciodata nu au fost falsificate probe in dosare. Sunt sustineri pe care le fac inculpatii in dosarele in care sunt cercetati.

Realitatea TV, in hora inregistrarilor de la DNA Ploiesti. Postul a difuzat sub 20 de minute de inregistrari, din 40 promise. Rares Bogdan: Restul va fi diseara

Realitatea TV a intrat, marti seara, in randul televiziunilor care difuzeaza inregistrari in scandalul DNA Ploiesti-Vlad Cosma. Primele inregistrari difuzate se concentreaza pe dialogurile pe ton prietenesc avute de Vlad Cosma cu procurorul Negulescu. Pe Facebook, realizatorul Rares Bogdan anuntase inaintea emisiunii sale explozive ca sunt programate 40 de minute de inregistrari care schimba totul. In emisiune au fost difuzate, insa, sub 20 de minute. De ce?.

Martor in dosare instrumentate de DNA Ploiesti: Am fost obligat si constrans sa fac denunturi mincinoase

Un martor al carui nume apare in mai multe dosare instrumentate in ultimii ani de procurorii DNA Ploiesti, Razvan Alexe, sustine ca a fost obligat sa faca denunturi mincinoase si sa dea declaratii romantate in dosarele in care este implicat.

Seful DNA Ploiesti arunca BOMBA in scandalul momentului: E posibil sa fie VOCEA MEA in inregistrari. Am respectat intotdeauna legea. Nu vom ceda presiunilor (VIDEO)

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, da explicatii dupa dezvaluirile facute de fostul deputat Vlad Cosma si de omul de afaceri, Sebastian Ghita. Lucian Onea sustine ca este posibil sa fie vocea lui in.

Seful DNA Ploiesti, dezvaluire incredibila in scandalul momentului. Lucian Onea nu exclude ca vocea din acele inregistrarisa fie chiar a lui

Seful DNA Ploiesti arunca bomba in scandalul dezvaluirilor facute de deputatul Vlad Cosma. Lucian Onea nu exclude posibilitatea ca vocea din acele inregistrari halucinante sa fie chiar a lui. Onea mai spune.

Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Negulescu si Onea ca au inventat dosare impotriva lui Sebastian Ghita in baza unor probe fabricate / DNA prezinta propriile interceptari: Daca e si VOICULESCU bagat ... si GHITA ... in treaba asta, e o chestiune mai

Antena 3 a difuzat duminica seara o inregistrare in care fostul deputat PSD Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Mircea Negulescu si Lucian Onea ca au incercat sa inventeze dosare in baza unor probe fabricate, in cauza fiind vorba despre Sebastian Ghita. DNA afirma, in replica, ca este vorba despre prezentarea denaturata a faptelor si precizeaza, prezentand transcrierea unor alte interceptari, ca o persoana din anturajul lui Mircea Cosma a incercat sa influenteze procurorii, amenintand, in caz contrar, cu prezentarea la televiziuni a unor inregistrari audio constand in montaje si colaje.

EXCLUSIV. Dovada ca seful DNA Ploiesti a falsificat probe

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, sustine ca procurorul DNA Ploiesti Onea i-ar fi cerut sa modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior in dosarul lui Sebastian Ghita. Aceste probe false au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )