Libnet.ro
UNICEF

18:30

Declaratiile lui Dragnea despre tentativa de asasinat, o incercare jalnica de a-l copia pe dictatorul venezuelean, Nicolas Maduro (VIDEO)

B1 B1,
Declaratiile lui Dragnea despre tentativa de asasinat, o incercare jalnica de a-l copia pe dictatorul venezuelean, Nicolas Maduro (VIDEO)

Liviu Dragnea se afla din nou in centrul atentiei. Dupa zece zile in care a disparut pur si simplu din spatiul public, in contextul valului de controverse aparut dupa violentele de la protestul din Piata. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre tentativa de asasinat: Sa fie foarte clar, nu cred ca Soros are vreo implicare

Liderul PSD Liviu Dragnea a venit cu precizari, dupa ce a dezvaluit in spatiul public ca anul trecut a existat o incercare de asasinare a sa. Desi nu a indicat cine ar fi implicat, mai multe voci au afirmat ca.

Liviu Dragnea, detalii despre tentativa de asasinat: Au incercat sa ma blocheze pe o straduta, voiau sa imi deschida usile de la masina

Liviu Dragnea vine cu detalii despre tentativa de asasinat, anuntata marti, in emisiunea Alessandrei Stoicescu. Am aflat de la mine. O sa va spun mai pe larg, cateva detalii. La cateva zile dupa.

Vicepresedinte ALDE, despre tentativa de asasinat: Dragnea, de la un timp, se uita inapoi si vede lucruri

Fostul ministru al Energiei din partea ALDE, Toma Petcu, sustine ca tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea trebuie tratata cu maxima seriozitate pentru ca nu este posibil ca un om care are in mana.

Dragnea da noi detalii despre tentativa de asasinare: Patru indivizi mi-au facut semn cu degetul la gat, ulterior mi-au blocat masina. Soros nu e implicat!

Liviu Dragnea a revenit miercuri cu noi detalii despre tentativa de asasinare despre care s-a plans marti seara. Acesta a vorbit despre patru indivizi care mai intai s-au uitat urat la el si s-au apropriat.

Liviu Dragnea, despre protestul din 10 august: Am vazut o tentativa de lovitura de stat esuata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat marele miting al diasporei din 10 august care s-a soldat cu ciocniri violente intre protestatari si jandarmi drept o tentativa de lovitura de stat esuata si l-a.

Dragnea, despre mitingul diasporei:A fost o tentativa de lovitura de stat esuata

Liviu Dragnea a declarat mnarti seara, la Antena 3, ca mitingul din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat esuata, pentru a da jos Guvernul prin violenta.

Dragnea, despre companiile straine: Finanteaza actiunile rezist, ndeamna angajatii sa protesteze

Presedintele PSD Liviu Dragnea a atacat marti seara la Antena 3 unele companii straine, despre care spune ca se afla in spatele miscarii rezist. Dragnea sustine ca este atacat din cauza masurilor luate si a faptului ca nu este de acord cu metodele folosite de companiile straine prin care nu platesc toate taxele. Dragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv .

Liviu Dragnea, despre posibilitatea angajarii unei firme private de paza: Nu am bani

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri seara, la Antena 3 despre amenintarile la adresa sa. intrebat daca va recurge la serviciile SPP sau ale unei firme private pentru paza personala, liderul PSD a glumit, la fel ca.

Liviu Dragnea, despre zvonul ca Florian Coldea e consilierul sau: Ma irita foarte tare. Ce spune despre relatia cu Vasile Dincu

Liviu Dragnea a negat vehement informatia care circula in spatiul public cum ca fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea ar fi consilierul sau. Ma enerveaza foarte tare zvonul - n. r. Eu cu omul asta nu.

Pagina de facebook a hotelului Athenee Palace, asaltata dupa declaratia lui Dragnea despre asasini: 4 stele ca i-ati cazat. Nu v-am dat 5 ca nu si-au dus misiunea la capat! (FOTO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, marti seara, ca anul trecut s-a incercat asasinarea sa, sustinand ca patru barbati au venit special pentru aceasta misiune in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )