Libnet.ro
UNICEF

07:00

Declinul comenzilor externe se vede in scaderea productiei industriale din Romania

Hotnews Hotnews,
 Declinul comenzilor externe se vede in scaderea productiei industriale din Romania

Involutia productiei industriale din Romania are ca principala cauza declinul comenzilor externe, majoritatea economiilor din care provin partenerii nostri comerciali fiind in perioada de cresteri foarte mici sau chiar de contractie economica. Productia industriala din iule a scazut cu 3%, iar pe ansamblul primelor 7 luni reculul a fost de 0,9%, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica. continuă pe Hotnews

Romania, cea mai mare scadere a productiei industriale din UE, in iulie

Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din Uniunea Europeana c.

Eurostat: Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din Uniunea Europeana comparativ cu luna iunie -3,3%) si este pe pozitia a treia in privinta declinului fata de aceeasi perioada a anului 2018 -5,2%), potrivit datelor.

Eurostat: Romania, cel mai semnificativ declin din UE al productiei industriale, in iulie

Productia industriala a scazut cu 0,4% in zona euro si cu 0,1% in Uniunea Europeana, in iulie comparativ cu luna precedenta, Romania inregistrand cel mai semnificativ declin, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. in iulie, comparativ cu iunie, cele mai mari cresteri lunare ale productiei industriale au fost raportate in Croatia 4,9%), Portugalia 3,6%) si Danemarca 3,5%) iar cele mai semnificative scaderi in Romania minus 3,3%), Estonia minus 2,9%) si Letonia minus 2,1%).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )