Libnet.ro
UNICEF

18:45

Eurostat: Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eurostat: Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din Uniunea Europeana comparativ cu luna iunie -3,3%) si este pe pozitia a treia in privinta declinului fata de aceeasi perioada a anului 2018 -5,2%), potrivit datelor. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, cea mai mare scadere a productiei industriale din UE, in iulie

Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din Uniunea Europeana c.

Ucraina. Cea mai mare banca, din nou in centrul unei anchete de politie

Politia ucraineana a intreprins un raid la cea mai mare banca a tarii, Privatbank, ca parte a unei investigatii. Banca a fost nationalizata in 2016 cu sprijin din partea Fondului Monetar International din cauza riscurilor reprezentate de acordarea de imprumuturi neperformante.

Cea mai mare gradina de acoperis din lume se va deschide in Europa: care sunt beneficiile

Daca ai o fascinatie pentru arhitectura ecologica, prietenoasa cu mediul, vei fi incantat sa afli ca in curand se va deschide cea mai mare gradina de acoperis din lume. Din englezul.

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperat.

Cum a ajuns o ruina cea mai mare ferma de seminte de legume si flori din Europa de est. Costul urias pentru salvarea celebrului domeniu

Cea mai mare ferma producatoare de seminte de legume si flori din Europa de Rasarit se gasea in anul 1947 in Baragan. Ferma-model din Perieti, judetul Ialomita, se afla astazi intr-o stare jalnica, o ruina in inima Baraganului.

SONDAJ Care e cea mai mare problema in invatamantul romanesc?

A inceput scoala, continua semnalele legate de diversele probleme ale invatamantului romanesc. Dupa o vara in care s-a tot discutat despre titularizari, siguranta elevilor, examene, careurile s-au aglomerat luni cu mii de copii, parinti, profesori, reprezentanti ai primariilor si bisericilor. Grupurile de Whatsapp se incing iar, curg discutiile despre rechizite si atentii. Iar Presedintele Iohannis a vorbit din nou, azi, despre esecul politicilor publice din educatie. Pentru tine, care e cea mai grava problema a invatamantului romanesc?Participa la sondajul HotNews. ro.

Cea mai mare tragedie navala din Romania. Cum s-a produs scufundarea navei Mogosoaia: Erau cadavre agatate de ancore

Nava Mogosoaia, construita in anul 1975, facea curse regulate intre Galati si Grindu, o localitate din judetul Tulcea aflata pe Cotu Pisicii. Vasul a plecat la ora 8. 10 minute, pe ceata. Mogosoaia era plina.

Cum s-a produs scufundarea navei Mogosoaia, cea mai mare tragedie navala din Romania: Erau cadavre agatate de ancore

In dimineata zilei de 10 septembrie 1989, pe o ceata cumplita, pasagerul Mogosoaia a fost lovit de impingatorul bulgaresc Petar Karamincev si apoi s-a scufundat. Nici dupa 30 de ani nu se cunoaste numarul exact al victimelor.

Faze tari: O regiune din Italia ofera mii de euro celor care vor sa se mute acolo; Cea mai mare gradina de acoperis din lume se va deschide in Europa: care sunt beneficiile

Cum a fost surprins un autocar pe o autostrada din Ungaria. Un sofer l-a urmarit. inmormantarea inimii separat de restul corpului. Cum a aparut aceasta practica.

British Airways, la un pas de cea mai mare greva din istorie

Compania aeriana britanica British Airways este posibil sa se confrunte, in aceasta saptamana, cu o greva a pilotilor, situatie care ar putea duce la paralizarea activitatii operatorului, transmite AFP, conform Agerpres.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )