Libnet.ro
UNICEF

14:15

Decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca de 30 zile a fost emis. Iohannis: Relaxarea restrictiilor, ceruta cu inconstienta de unii politicieni, ar facilita raspandirea coronavirusului. Scolile raman inchise

B1 B1,
Decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca de 30 zile a fost emis. Iohannis: Relaxarea restrictiilor, ceruta cu inconstienta de unii politicieni, ar facilita raspandirea coronavirusului. Scolile raman inchise

Presedintele Klaus Iohannis a emis, marti, decretul pentru prelungirea starii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pentru inca 30 de zile. Seful statului este de parere ca o relaxare a restrictiilor,. continuă pe B1

Surse. Iohannis semneaza marti decretul de prelungire a starii de urgenta. Primele 30 de zile expira maine. Cand se reuneste Parlamentul

Presedintele Klaus Iohannis va semna marti decretul privind prelungirea starii de urgenta in Romania cu inca o luna, sustin surse politice pentru Adevarul. Primele 30 de zile expira marti, 14 aprilie, la ora 24. Asadar, noul decret al presedintelui va intra in vigoare miercuri.

Presedintele Iohannis - asteptat sa emita decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca o luna

Presedintele Klaus Iohannis ar putea sa emita marti decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile. Pe 6 aprilie, seful statului a anuntat ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta, scrie Agerpres. Tragand linie si adunand, am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta. in acest fel, am solicitat Guvernului sa vina cu propuneri pentru a fi incluse in acest decret. in cursul acestei saptamani vom elabora textul decretului si la inceputul saptamanii viitoare voi emite un nou decret care va prelungi starea de urgenta cu inca o luna de zile, a afirmat saptamana trecuta Iohannis.

Iohannis ar putea emite azi decretul de prelungire a starii de urgenta cu 30 de zile. Ce se intampla daca Parlamentul nu e de acord

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa emita luni decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile, conform anuntului facut in urma cu o saptamana,.

Iohannis este asteptat sa emita astazi decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa emita luni decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile, conform anuntului facut in urma cu o saptamana.

Parlamentul se reuneste joi sa decida daca aproba sau nu decretul de prelungire a starii de urgenta. Cum se pozitioneaza partidele

Parlamentul se intalneste joi, la ora 12. 00, in sedinta comuna pentru a dezbate si aproba decretul de prelungire a starii de urgenta. Sedinta are loc in contextul in care patru partide parlamentare au anuntat ca nu sunt de acord cu mentinerea starii de urgenta daca aceasta nu va fi insotita de un plan de masuri economice. Daca Parlamentul nu aproba decretul care prelungeste starea de urgenta cu 30 de zile , presedintele este nevoit sa-l retraga.

Ce masuri noi apar in decretul de prelungire a starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca odata cu decretul de prelungire a starii de urgenta au fost adaugate noi masuri pentru a fi combatuta pandemia de coronavirus.

Klaus Iohannis: Vom prelungi Starea de Urgenta pentru inca 30 de zile

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Starea de Urgenta se va prelungi in Romania cu inca 30 de zile.

Care sunt masurile incluse in decretul pentru prelungirea starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, masurile incluse in decretul privind prelungirea starii de urgenta cu inca 30 de zile.

Radu Tudor, de acord cu prelungirea starii de urgenta: Prea multa lume se plimba brambura pe strazi

Analistul militar Radu Tudor a spus marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat prelungirea starii de urgenta cu inca 30 de zile din cauza coronavirusului, ca alta cale nu era si, in plus, constata ca sunt multe exceptii in ordonantele militare, iar multa lume se plimba aiurea pe strazi.

ALERT Klaus Iohannis a anuntat prelungirea starii de urgenta cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, prelungirea starii de urgenta cu inca 30 de zile, printr-un nou decret.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )