Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presedintele Iohannis - asteptat sa emita decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca o luna

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis - asteptat sa emita decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca o luna

Presedintele Klaus Iohannis ar putea sa emita marti decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile. Pe 6 aprilie, seful statului a anuntat ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta, scrie Agerpres. Tragand linie si adunand, am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta. in acest fel, am solicitat Guvernului sa vina cu propuneri pentru a fi incluse in acest decret. in cursul acestei saptamani vom elabora textul decretului si la inceputul saptamanii viitoare voi emite un nou decret care va prelungi starea de urgenta cu inca o luna de zile, a afirmat saptamana trecuta Iohannis. continuă pe Hotnews

Surse. Iohannis semneaza marti decretul de prelungire a starii de urgenta. Primele 30 de zile expira maine. Cand se reuneste Parlamentul

Presedintele Klaus Iohannis va semna marti decretul privind prelungirea starii de urgenta in Romania cu inca o luna, sustin surse politice pentru Adevarul. Primele 30 de zile expira marti, 14 aprilie, la ora 24. Asadar, noul decret al presedintelui va intra in vigoare miercuri.

Iohannis ar putea emite azi decretul de prelungire a starii de urgenta cu 30 de zile. Ce se intampla daca Parlamentul nu e de acord

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa emita luni decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile, conform anuntului facut in urma cu o saptamana,.

Ce masuri noi apar in decretul de prelungire a starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca odata cu decretul de prelungire a starii de urgenta au fost adaugate noi masuri pentru a fi combatuta pandemia de coronavirus.

Parlamentul se reuneste joi sa decida daca aproba sau nu decretul de prelungire a starii de urgenta. Cum se pozitioneaza partidele

Parlamentul se intalneste joi, la ora 12. 00, in sedinta comuna pentru a dezbate si aproba decretul de prelungire a starii de urgenta. Sedinta are loc in contextul in care patru partide parlamentare au anuntat ca nu sunt de acord cu mentinerea starii de urgenta daca aceasta nu va fi insotita de un plan de masuri economice. Daca Parlamentul nu aproba decretul care prelungeste starea de urgenta cu 30 de zile , presedintele este nevoit sa-l retraga.

Presedintele Iohannis va emite astazi decretul de prelungire a starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa emita luni decretul de prelungire a starii de urgenta c.

Ultima zi de stare de urgenta. Iohannis, asteptat sa emita un decret de prelungire. Ce se intampla daca Parlamentul voteaza impotriva

Primul decret privind instituirea starii de urgenta, emis pe data de 16 martie, ar urma sa se incheie marti, fiind astfel ultima zi a starii de urgenta.

Romania, in stare de urgenta provocata de coronavirus. Presedintele Iohannis ar putea emite un decret pentru prelungire, marti, cand autoritatile sunt pe cale sa adopte si Ordonanta Militara 9 (VIDEO)

Primul decret prezidential privind instituirea starii de urgenta expira, marti, astfel ca este de asteptat ca presedintele Iohannis sa emita unul nou cat de curand, in conditiile in care seful statului.

Decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca de 30 zile a fost emis. Iohannis: Relaxarea restrictiilor, ceruta cu inconstienta de unii politicieni, ar facilita raspandirea coronavirusului. Scolile raman inchise

Presedintele Klaus Iohannis a emis, marti, decretul pentru prelungirea starii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei pentru inca 30 de zile. Seful statului este de parere ca o relaxare a restrictiilor,.

Romania, in stare de urgenta provocata de coronavirus. Presedintele Iohannis ar putea emite un decret pentru prelungire, marti, cand autoritatile sunt pe cale sa adopte si Ordonanta Militara 9 (VIDEO)

Primul decret prezidential privind instituirea starii de urgenta expira, marti, astfel ca este de asteptat ca presedintele Iohannis sa emita unul nou cat de curand, in conditiile in care seful statului.

Prelungirea starii de urgenta: Institutiile din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala vor putea atribui contracte prin negociere, fara licitatie. Necesarul va fi aprobat prin hotarare CSAT

Institutiile din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala vor putea incheia mai rapid achizitii, pe perioada starii de urgenta, pentru acoperirea necesarului de mijloace specifice de protectie si interventie, potrivit decretului de prelungire a starii de urgenta semnat marti de presedintele Iohannis. Mai exact, aceste institutii pot incheia acorduri cadru pe maxim 3 luni, fara a mai organiza licitatii, ci prin negociere fara publicare prealabila a unui anunt, asa cum prevede legea 982016. Necesarul de mijloace specifice de protectieinterventie va fi stabilit prin hotarare a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )