Libnet.ro
UNICEF

05:45

Deepcentral a lansat primul single in limba romana O stea |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Deepcentral a lansat primul single in limba romana O stea |AUDIO

Doru si George ne-au pregatit o dubla surpriza: un single in limba romana si o balada semnata Deepcentral O stea. Desi ne asteptam ca baietii sa lanseze videoclipul piesei So Divine, cei doi membri ai trupei ne prezinta o balada lenta de dragoste, total diferita de ce au lansat pana in prezent. O stea [. continuă pe Devorator Monden

CRBL a lansat un nou single Petre feat. Adda |AUDIO

CRBL revine in atentia fanilor cu un nou single catchy, care se numeste Petre si este un featuring cu Adda. Dupa KBoom urmeaza Petre, piesa care se anunta a fi la fel de cunoscuta ca anterioara. Noua melodie a lui CRBL este compusa de Marius Moga si Gabi Huiban, iar de text s-a ocupat Adda [.

Bob Taylor a lansat o versiune noua pentru noul single Noni Agapi Mou |AUDIO

Dupa succesul international inregistrat cu piesele Deja Vu feat. INNA), Damelo, Persia si Shake it up, BOB Taylor revine in peisajul muzical cu un hit fresh. Este vorba despre un remake facut dupa Agapi Mou, piesa lui Noni, relizata de tanarul artist impreuna cu Bob Taylor, Shatyr si Criss Yann in studio-urile Sindrum Media. Mi-a [.

Alessia lanseaza single-ul Ale Kumaye |AUDIO

Alessia lanseaza single-ul intitulat sugestiv Ale Kumaye, produs de Allexinno Starchild. Am avut de ales dintre mai multe piese pentru a fi lansate ca single, insa m-am oprit la productia colegilor mei de la Red Clover Media, Allexinno Starchild, pentru ca urmeaza aceeasi linie ca precedentele, este vesela, dinamica si te incarca cu [.

TVR vrea sa transmita postul Euronews in limba romana.

Televiziunea Romana va incheia un parteneriat cu televiziunea paneuropeana de stiri Euronews, pentru transmiterea, in premiera in Romania, a postului Euronews in limba romana, anunta Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, citat de Mediafax. Cu ocazia Conferintei Mondiale Euronews, organizata marti si care marcheaza existenta a 20 de ani de prezenta in peisajul media european a Euronews, presedintele-director general PDG) al Societatii Romane de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )