Libnet.ro
UNICEF

13:01

Deficitul bugetar a ajuns la 4,7% din PIB in primele sapte luni ale anului

B1 B1,
Deficitul bugetar a ajuns la 4,7% din PIB in primele sapte luni ale anului

Ministerul Finantelor a anuntat miercuri ca executia bugetului general consolidat in primele sapte luni ale anului 2020 a inregistrat un deficit de 49,68 miliarde de lei, reprezentand 4,7% din PIB, conform unui. continuă pe B1

Deficitul bugetar a ajuns la 4,7% din PIB in primele sapte luni din 2020

Pandemia de coronavirus a lovit brutal in finantele Romaniei iar dupa primele sapte luni din acest a.

Ministerul Finantelor: Deficit bugetar de 4,7% din PIB dupa primele sapte luni ale anului!

Executia bugetului general consolidat in primele sapte luni ale anului 2020 a inregistrat un deficit de 49,68 mld lei 4,7% din PIB), a anuntat miercuri Ministerul Finantelor.

Dupa primele 7 luni, bugetul are un deficit de circa 50 de miliarde de lei (4,7% din PIB)

Primele 7 luni din acest an au dus decalajul dintre veniturile la buget si cheltuielile Statului la aproape 50 de miliarde de lei 4,7% din PIB), arata datele publicate miercuri de oficialii Ministerului Finantelor Publice. Potrivit estimarilor autoritatilor, Romania va incheia acest an cu un deficit bugetar de 6,7% din PIB, insa calculele economistilor estimeaza o valoare mult mai ridicata decat cea din prezentarile oficialilor, de 8% din PIB.

4,7% din PIB - deficitul bugetar la sapte luni

Deficitul bugetar s-a adancit la 4,7% din PIB, respectiv 49,68 miliarde lei, in primele sapte luni ale anului in curs, conform executiei bugetare publicata de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Cat de mult a crescut deficitul bugetar in Romania. Datorii uriase fata de anul trecut

Romania a adunat datorii uriase. Cat de mult a crescut defiticul bugetar al tarii noastre fata de anul trecut? Ce spun specialistii? Deficit bugetar Romania. Datorii uriase in 2020 Crestere exploziva a deficitului bugetar din Romania fata de 2019. Executia bugetului general consolidat in primele sapte luni ale anului curent a inregistrat un deficit de .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )