Libnet.ro
UNICEF

19:00

Deficitul bugetar - mai mult decat dublu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficitul bugetar - mai mult decat dublu

Deficitul bugetului general consolidat al statului a crescut de peste doua ori in primele 8 luni din 2018 fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor oficiale de la Ministerul Finantelor Publice. in valoare absoluta, deficitul a ajuns la 14,56 miliarde de lei, ceea ce reprezinta 1,54% din PIB-ul estimat pentru 2018, de 945 miliarde de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Liber profesionistii - mai numerosi decat angajatii pana in 2035

Masinile dotate cu inteligenta artificiala vor munci mai mult decat oamenii, pana in anul 2025, iar numarul liber profesionistilor il va depasi pe cel al angajatilor pana in anii 2035, in timp ce programul si locul de munca se vor flexibiliza semnificativ, estimeaza specialistii INACO - Initiativa pentru Competitivitate.

Cinci domenii in care femeile au salarii mai mari decat barbatii (statistica INS)

Anul trecut, femeile au castigat in medie cu circa 4% mai putin decat barbatii, insa sunt cateva domenii in care veniturile acestora au fost cu cateva sute de lei mai mari decat ale barbatilor.

Cinci domenii in care femeile au salarii mai mari decat barbatii, in Romania(INS)

Anul trecut, femeile au castigat in medie cu circa 4% mai putin decat barbatii, insa sunt cateva domenii in care veniturile acestora au fost cu cateva sute de lei mai mari decat ale barbatilor.

Uniunea Europeana - probleme mai urgente decat Brexitul

Uniunea Europeana are probleme mai urgente decat viitoarea relatie a Marii Britanii cu blocul european, incepand cu viitorul uniunii, considera Bruno Le Maire, ministrul francez al Finantelor, scrie Reuters.

Vant puternic si bruma timpurie in toata tara. Temperaturile vor fi cu 8 grade mai coborate decat valorile normale

O informare meteo de racire accentuata a vremii, valabila pentru toata tara, a intrat in vigoare astazi la ora 9. 30 si este valabila pana joi la ora 9. in intervalul mentionat vremea va fi rece, iar valorile termice, atat cele diurne, cat si cele nocturne, vor fi in general cu 4 8 grade mai coborate decat normele perioadei.

STUDIU: Companiile din Romania platesc taxe pentru carburanti cu 4% mai mari decat media la nivel mondial

Companiile din Romania platesc taxe cu 4% mai mari decat media la nivel mondial, exprimate ca procent din pretul combustibilului, lucru ce genereaza un dezavantaj major pentru acestea si are potentialul de a incetini cresterea economica, conform unui studiu realizat de UHY, reteaua internationala de experti in contabilitate si consultanta.

Deficitul bugetar si-a reluat cresterea accelerata in august 2018

Deficitul bugetului general consolidat al statului a crescut de peste doua ori in primele 8 luni din 2018 fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor oficiale de la Ministerul Finantelor Publice.

Un muzeu... mai larg decat judetul

La mijlocul lunii septembrie am fost invitata la consistentul Festival Zile si Nopti de Teatru la Braila, organizat de Teatrul Maria Filotti. Si, ca intotdeauna cand ma aflu in orasul de la Dunare, nu pierd prilejul sa aflu ce mai e nou si la vecinul Teatrului din inima orasului, la Muzeul Brailei Carol I.

Aparatele electronice si electrocasnice vor trai mai mult. Ce se va intampla daca reparatia dureaza mai mult de o luna

Fabricarea unor produse de calitate mai buna, cu o durata de viata mai mare si care sunt mai usor de reparat si reciclat reprezinta o noua abordare care trebuie sprijinita atat la nivel european, cat si la nivel national, a spus Stefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Horoscop 27 septembrie 2018: Gemenii sunt sfatuiti sa-si petreaca mai mult timp cu familia

Horoscop 27 septembrieBerbec Ai capacitatea de a vedea posibilitati si oportunitati pe care altii nu le observa. incearca sa nu-ti epuizezi energia facandu-ti griji inutile. Mai bine spune-ti cu sin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )