Libnet.ro
UNICEF

11:00

Deficitul comercial a urcat cu aproape 2,1 miliarde de euro dupa 9 luni, la peste 12 miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficitul comercial a urcat cu aproape 2,1 miliarde de euro dupa 9 luni, la peste 12 miliarde de euro

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) a ajuns la 12,045 miliarde de euro in primele noua luni din acest an, fiind mai mare cu 2,089 miliarde de euro decat cel inregistrat in perioada ianuarie - septembrie 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate luni. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare operator telecom din Bulgaria a fost cumparat pentru 1,2 miliarde euro

Compania bulgara de telecomunicatii si media United Group, detinuta de firma de private equity BC Partners, a anuntat joi ca a ajuns la un acord pentru preluarea Vivacom, cel mai mare operator telecom din Bulgaria, pentru 1,2 miliarde euro, transmite Reuters.

CU UN VOLUM DE CIRCA 6,2 MILIARDE EURO IN 2019, Industria noastra de software - in topul industriilor cheie pentru economie

Industria de software din tara noastra se mentine in topul industriilor cheie pentru economia tarii, cu un volum de aproximativ 6,2 miliarde de euro in 2019, fiind si una dintre cele mai echilibrate industrii in ceea ce priveste balanta intre capitalul strain si cel romanesc, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin.

Loteria franceza, evaluata la peste 3 miliarde euro in prospectul de listare

Compania franceza de loterie Francaise des Jeux FDJ), detinuta de stat, este evaluata la peste 3 miliarde de euro 3,32 miliarde de dolari) in prospectul de listare, anunta Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )