Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deficitul estimat de Guvernul Orban pentru 2019 e 4,3% din PIB. De unde se taie bani la rectificarea bugetara

Antena3 Antena3,
Deficitul estimat de Guvernul Orban pentru 2019 e 4,3% din PIB. De unde se taie bani la rectificarea bugetara

Deficitul bugetului general consolidat pentru 2019 se va majora la 4,3% din Produsul intern brut in urma celei de-a doua rectificari bugetare, iar printre ministerele care vor primi fonduri suplimentare se afla. continuă pe Antena3

Deficitul estimat de Guvernul Orban pentru 2019 e 4,3% din PIB

Deficitul bugetului general consolidat pentru 2019 se va majora la 4,3% din Produsul intern brut in urma celei de-a doua rectificari bugetare, iar printre ministerele care vor primi fonduri suplimentare se afla.

Guvernul Orban a pus proiectul de rectificare bugetara in dezbatere publica. Deficitul pe 2019 este estimat la 4,3% din PIB, si nu la 2,76% cum sustinea PSD (DOCUMENT)

Guvernul Orban a lansat spre dezbatere publica proiectul de rectificare bugetara. Premierul afirma anterior ca actul normativ va veni in sprijinul autoritatilor locale, prin asigurarea, spre exemplu, a fondurilor.

Guvernul Orban creste salariul minim in 2020. Ministrul Muncii: Nu dorim sa luam decizii peste noapte sau fara sa tinem cont de parerile celor implicati (VIDEO)

Guvernul Orban va creste salariul minim in anul 2020, dupa ce au o analiza interministeriala a aratat ca acest lucru este fezabil si nu afecteaza competitivitatea economiei romanesti. Rezultatul.

Primele masuri pe care le ia Guvernul Orban dupa alegerile prezidentiale

Guvernul Orban a luat in calcul o serie de masuri economice ce vor fi puse in aplicare dupa votul din 24 noiembrie. Rectificarea bugetara este una dintre masurile cele mai importante de pe masa Executivului:.

Primele masuri pe care le ia Guvernul Orban dupa alegerile prezidentiale

Guvernul Orban a luat in calcul o serie de masuri economice ce vor fi puse in aplicare dupa votul din 24 noiembrie. Rectificarea bugetara este una dintre masurile cele mai importante de pe masa Executivului:.

Dancila ii face pe liberali ipocriti dupa ce Orban a spus ca a dat jos guvernul PSD pentru ca Romania sa aiba un comisar european de la PPE: Multi s-au intrebat care a fost adevaratul motiv din spatele motiunii

Viorica Dancila ii acuza pe premierul Ludovic Orban, Klaus Iohannis si intreg partidul liberal de ipocrizie dupa ce prim-ministrul a spus ca Guvernul Dancila a fost schimbat cu unul de dreapta pentru ca Romania sa poata oferi un comisar european de la PPE. Ei fac jocurile politice ale altora si incearca sa acopere in presa aceste manevre tipand la noi fake news! Iata adevaratul fake din politica romaneasca: Klaus Iohannis si PNL!, a spus Dancila.

Orban spune ca a fost schimbat Guvernul Dancila pentru ca Romania sa aiba comisar UE din partea PPE

Ludovic Orban a declarat ca Guvernul Dancila a fost schimbat cu unul de dreapta pentru ca Romania sa poata oferi un comisar european de la PPE, respectiv pe Adina Valean. Premierul a precizat ca era o situatie injusta, deoarece PPE nu avea majoritate pentru noua Comisie Europeana, relateaza Mediafax.

Presedintele, discutii intense cu Guvernul Orban despre situatia economica a Romaniei. Klaus Iohannis: Rectificarea este obligatorie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, pentru ca este clar ca anumite cheltuieli trebuie facute, in special pentru sistemul public de pensii.

Un fost ministru PSD ataca Guvernul Orban: A reusit performanta de a nu avea nicio sedinta de Guvern!

Alexandru Petrescu, fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Dancila, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca Executivul lui Orban se poate defini drept GuvernAbsent, in conditiile in care, afirma acesta, nu.

Mihai Gadea: Zece masuri bomba pe care Guvernul Orban le-a pregatit pentru romani

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )