Libnet.ro
UNICEF

20:15

Primele masuri pe care le ia Guvernul Orban dupa alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Primele masuri pe care le ia Guvernul Orban dupa alegerile prezidentiale

Guvernul Orban a luat in calcul o serie de masuri economice ce vor fi puse in aplicare dupa votul din 24 noiembrie. Rectificarea bugetara este una dintre masurile cele mai importante de pe masa Executivului:. continuă pe Antena3

Primele masuri pe care le ia Guvernul Orban dupa alegerile prezidentiale

Guvernul Orban a luat in calcul o serie de masuri economice ce vor fi puse in aplicare dupa votul din 24 noiembrie. Rectificarea bugetara este una dintre masurile cele mai importante de pe masa Executivului:.

Premierul Orban: Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana

Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana, iar tara noastra a contribuit la formarea unei Comisii Europene foarte bune, in care PPE are.

Codrin Stefanescu, despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale: Produc dezastru! Vom monitoriza tot

Codrin Stefanescu a vorbit despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale. Social-democratul sustine ca dupa alegeri, PSD va monitoriza activitatea fiecarui ministru din cabinetul lui Orban. Imediat.

Viorica Dancila, despre primele masuri pe care le va lua daca va ajunge la Cotroceni: Voi avea curajul sa duc la capat ce l-a speriat pe Iohannis in 2015

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, recunoaste care vor fi primele masuri pe mediu, daca va ajunge la Cotroceni. Fostul premier spune ca padurile sunt prima a prioritate si se va.

Ludovic Orban: Romania va ramane dupa alegerile prezidentiale o parte foarte puternica din familia europeana

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca dupa alegerile prezidentiale Romania va ramane o parte foarte puternica din familia europeana, subliniind ca tara noastra si-a adus contributia la formarea unei.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Masuri speciale inainte de turul doi. Peste 2.700 de politisti, mobilizati in Capitala

Toti soferii care efectueaza transportul buletinelor catre sectiile de votare din Bucuresti vor fi testati cu aparatele alcooltest, politistii urmand sa verifice.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Peste 380.000 de romani au votat in diaspora pana dupa ora 23.00

Votul in strainatate pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale continua sambata, iar pana la 23:00 ora Romaniei) peste 362. 000 de cetateni romani isi.

Cum fac postasii propaganda pentru PSD printre pensionari. Ministrii din Guvernul Orban fac acuzatii dure

Dupa cativa ani in care Posta Romana a functionat ca aparat de propaganda pentru PSD, ministrul Muncii si-a exprimat speranta ca acest mecanism va inceta. Au trecut deja cativa ani de cand Posta Romana este angajatul PSD pentru distributia de pliante electorale pensionarilor. in contextul in care avem primul guvern liberal dupa foarte multi ani, .

Afla care este sectia ta de votare, unde poti vota la Alegerile Prezidentiale 2019, in turul 2

Romanii sunt asteptati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, zi in care va fi decis urmatorul presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis, actualul presedinte al tarii, care este sustinut de PNL, si Viorica Dancila, fost premier si candidat al PSD, se confrunta in cel de-al doilea tur de scrutin. La .

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )