Libnet.ro
UNICEF

16:30

Definitivat 2019 Salaj. Ce conditii trebuie sa indeplineasca dascalii si cand se afiseaza rezultatele

Adevărul Adevărul,
Definitivat 2019 Salaj. Ce conditii trebuie sa indeplineasca dascalii si cand se afiseaza rezultatele

Proba scrisa a examenului de Definitivat 2019 va avea loc miercuri, 24 iulie, pentru a-l promova, candidatii trebuind sa obtina cel putin nota 8. continuă pe Adevărul

Definitivat 2019. Examenul prin care profesorii capata dreptul sa-si ia gradele didactice are loc miercuri

Definitivat 2019. Ministerul Educatiei organizeaza, miercuri, proba scrisa a examenului de definitivare in invatamant. Cei care s-au inscris la examen ar fi trebuit sa treaca pana acum de mai multe probe. Conform Metodologiei pentru a se putea prezenta la proba scrisa, candidatii trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii: efectuarea unui stagiu de predare in specialitate de cel putin 1 an; calificativul pentru anul scolar in curs Bine sau Foarte bine; media aritmetica a notelor obtinute la cele doua inspectii la clasa si la evaluarea portofoliului profesional - minimum 8, dar note nu mai mici de 7 la probele mentionate anterior.

Definitivat 2019. Peste 7.400 de candidati sustin miercuri examenul national. Cel mai mare numar de candidati este in invatamantul prescolar

Peste 7. 400 de candidati sunt asteptati miercuri, 24 iulie, la proba scrisa a examenului national de definitivare in invatamant sesiunea 2019).

Definitivat 2019. Examenul prin care profesorii pot sa devina titulari va avea loc miercuri

Ministerul Educatiei organizeaza, miercuri, proba scrisa a examenului de definitivare in invatamant. Cei care s-au inscris la examen ar fi trebuit sa treaca pana acum de mai multe probe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )