Libnet.ro
UNICEF

19:45

Definitivat 2019. Examenul prin care profesorii capata dreptul sa-si ia gradele didactice are loc miercuri

Hotnews Hotnews,
 Definitivat 2019. Examenul prin care profesorii capata dreptul sa-si ia gradele didactice are loc miercuri

Definitivat 2019. Ministerul Educatiei organizeaza, miercuri, proba scrisa a examenului de definitivare in invatamant. Cei care s-au inscris la examen ar fi trebuit sa treaca pana acum de mai multe probe. Conform Metodologiei pentru a se putea prezenta la proba scrisa, candidatii trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii: efectuarea unui stagiu de predare in specialitate de cel putin 1 an; calificativul pentru anul scolar in curs Bine sau Foarte bine; media aritmetica a notelor obtinute la cele doua inspectii la clasa si la evaluarea portofoliului profesional - minimum 8, dar note nu mai mici de 7 la probele mentionate anterior. continuă pe Hotnews

Definitivat 2019. Examenul prin care profesorii pot sa devina titulari va avea loc miercuri

Ministerul Educatiei organizeaza, miercuri, proba scrisa a examenului de definitivare in invatamant. Cei care s-au inscris la examen ar fi trebuit sa treaca pana acum de mai multe probe.

Definitivat 2019 Salaj. Ce conditii trebuie sa indeplineasca dascalii si cand se afiseaza rezultatele

Proba scrisa a examenului de Definitivat 2019 va avea loc miercuri, 24 iulie, pentru a-l promova, candidatii trebuind sa obtina cel putin nota 8.

O asociatie a procurorilor cere stoparea sistemului prin care persoane orientate beneficiaza de venituri uriase prin diurne, dupa ce presa a scris ca Netejoru a incasat lunar 7.300 de euro

Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor cere, dupa ce presa a relatat ca seful Inspectiei Judiciare a castigat lunar circa 7. 300 de euro, stoparea sistemului prin care persoane orientate beneficiaza de venituri uriase ca urmare a diurnelor care paraziteaza resursele publice alocate functionarii justitiei.

Drama prin care trece Nea Popa. Actorul Tudorel Filimon de la Bloc a ramas pe drumuri

A incantat copilaria multora si a jucat in cel mai in voga serial, dar acum a ajuns pe drumuri. Nea Popa incearca acum sa-si salveze mica avere si sa intoarca executarea silita din 2015 care i-a dat mari batai de cap. Nea Popa a ramas pe drumuri. Drama prin care trece Tudorel Filimon Actorul Tudorel .

Guvernatorul din Puerto Rico anunta ca nu va mai participa la alegerile din 2020, dupa 9 zile de proteste prin care cetatenii i-au cerut demisia

Guvernatorul din Puerto Rico Ricardo Rossello a anuntat ca nu va cauta sa fie reales anul viitor si ca se va retrage din pozitia de lider a partidului sau. dupa 9 zile de proteste prin care cetatenii i-au cerut demisia din cauza unor mesaje private care in care acesta folosea limbaj vulgar si homofob, scrie Reuters. Oamenii cer demisia unui guvernator din Puerto Rico, dupa dezvaluirea unor mesaje private ale acestuia.

Definitivat 2019. Peste 7.400 de candidati sustin miercuri examenul national. Cel mai mare numar de candidati este in invatamantul prescolar

Peste 7. 400 de candidati sunt asteptati miercuri, 24 iulie, la proba scrisa a examenului national de definitivare in invatamant sesiunea 2019).

Klaus Iohannis a promulgat modificarile legislatiei electorale prin care este introdus votul anticipat si votul prin corespondenta. Ce alte modificari legislative a mai anuntat (VIDEO)

Noile modificari ale legislatiei electorale introduc votul anticipat, votul prin corespondenta si le permite tuturor cetatenilor romani aflati la rand sau in sectia de votare sa voteze chiar si dupa ora.

Mircea Badea: Un presedinte in functie, care mai are dreptul la un mandat, are doua avantaje: SRI si SIE

Mircea Badea a vorbit la in Gura Presei despre alegerile prezidentiale si despre avantajele pe care le poate avea un presedinte in functie, care poate candida pentru un al doilea mandat. La.

5 filme care iti arata aterizarea pe Luna asa cum nu ti-o imaginai

Aterizarea pe Luna a avut loc acum 50 de ani. O asemenea realizare istorica a fost sursa de inspiratie pentru multe productii. Misiunea Apollo 11 prin care omul a pus pentru prima data piciorul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )