Libnet.ro
UNICEF

15:00

Definitivat 2020: 8 candidati au fost eliminati pentru tentativa de frauda, iar 433 s-au retras din motive personale Cand vor fi afisate primele rezultate

Hotnews Hotnews,
 Definitivat 2020: 8 candidati au fost eliminati pentru tentativa de frauda, iar 433 s-au retras din motive personale Cand vor fi afisate primele rezultate

Ministerul Educatiei anunta ca 6. 480 de candidati s-au prezentat mircuri la proba scrisa a examenului de definitivare in invatamant. Dintre acestia, 8 au fost eliminati pentru tentativa de frauda, iar 433 s-au retras din motive personale. Primele rezultate vor afisate in 29 iulie. continuă pe Hotnews

Cand se afiseaza rezultatele la examenul pentru definitivat 2020. Afla primul notele, conform Edu.ro

Miercuri a avut loc proba scrisa din cazul examenului national de definitivare in invatamant, sesiunea 2020, in urma careia au fost admisi 6. 776 de candidati, care au participat la examen in cele 42 de centre din tara. Nu au fost inregistrate cazuri cu temperatura peste 37. 3 grade Celsius, a anuntat Ministerul Educatiei. Rezultate definitivat 2020 .

Definitivat 2020. Subiecte si bareme de corectare, pe Edu.ro

Proba scrisa a examenului national de definitivat in invatamant s-a desfasurat astazi, in 42 de centre de examen, iar 6. 776 de candidati au fost admisi din 7105, la 95 de discipline de examen. Subiecte si bareme de corectare, pe Edu. ro. Subiecte si bareme de corectare definitivat 2020, pe Edu. ro Examenul de definitivat din acest an .

Definitivat 2020. Opt profesori care au incercat sa copieze au fost eliminati din examen

Miercuri, 22 iulie, s-a desfasurat proba scrisa din cadrul examenului national de definitivare in invatamant, sesiunea 2020. Din cei 6. 776 de candidati cu drept de participare la proba scrisa, au fost prezenti 6.

Definitivat 2020: Peste 6.700 de candidati vor sustine miercuri proba scrisa Disciplinele cu cel mai mare numar de candidati

Peste 6. 700 de candidati la examenul national de definitivare in invatamant 2020 vor sustine miercuri proba scrisa. Disciplinele cu cel mai mare numar de candidati inscrisi sunt limba romana, educatie fizica si sport si limba si literatura engleza.

Explicatiile IPJ Giurgiu in cazul politistului bataus revenit in functie dupa ce se anuntase demiterea sa: a fost delegat pentru 60 de zile, fara acordul sau

Politistul bataus din Bolintin Vale e din nou in functia de sef de post, la trei luni de la incidentul in care a lovit un barbat imobilizat la pamant, pentru ca nu a fost demis asa cum s-a anuntat la vremea respectiva, ci doar delegat pentru 60 de zile. Declaratiile de atunci si de acum au fost facute de purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Emanuela Sarbu.

Ce mesaj are Radu Banciu pentru Catalin Radulescu. Deputatul PSD a fost amendat pentru ca n-a purtat masca intr-un spatiu comercial si a jignit un politist (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia deputatului PSD Catalin Radulescu, care a fost amendat pentru ca nu purta masca intr-un spatiu comercial, dar si.

Israel: Celebrul model Bar Refaeli a fost condamnata pentru evaziune fiscala

O instanta israeliana a condamnat-o pe Bar Refaeli, una dintre cele mai cunoscute modele din lume, la munca in folosul comunitattii pentru acuzatii de evaziune fiscala si a inchis-o pe mama ei, potrivit The Guardian si AFP.

Deputatul Catalin Radulescu sfideaza legea, chiar daca a fost amendat pentru nepurtarea mastii: Eu, de astazi incolo, nu voi mai purta masca niciunde!

Deputatul PSD Catalin Radulescu, care a fost amendat pentru nepurtarea mastii intr-o benzinarie si pentru ca a jignit un politist care l-a somat, a declarat ca nu va mai purta masca niciunde, raportandu-se la faptul ca liderii politici nationali si internationali refuza recomandarea de a purta masca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )