Libnet.ro
UNICEF

07:15

Au degenerat lucrurile la Antena 3 din cauza lui Mircea Badea? Un invitat, catre realizatorul TV: Stiu ca-ti vine sa-mi tragi un cap in gura

B1 B1,
Au degenerat lucrurile la Antena 3 din cauza lui Mircea Badea? Un invitat, catre realizatorul TV: Stiu ca-ti vine sa-mi tragi un cap in gura

Mircea Badea si-a exprimat frustrarile privind parcursul sau, intr-o interventie in emisiunea lui Gadea. Realizatorul de la in gura presei a marturisit ca a gresit ca nu s-a mutat intr-o tara. continuă pe B1

Mircea Badea, uimit de ceea ce a reusit la Antena 1. Perfomanta nebanuita

Mircea Badea, moderatorul emisiunii in gura Presei, acum la Antena 3, este pesticla de foarte multi ani. Emisiunea care l-a adus mai mult ca oricand in fata spectatorilor a facut, pe 13 septembrie, 16 ani. Mircea Badea, uimit de ceea ce a reusit la Antena 1 in urma cu 16 ani in gura Presei se .

Mihai Gadea a rabufnit in direct la Antena 3: Gata, ma duc dupa ea. Reactia lui Mircea Badea

Mihai Gadea a fost revoltat de imaginile cu violentele la care fusese supusa o fata de 12 ani. Acestea au aparut zilele acestea in spatiul public, reactiile fiind din cele mai dure. Printre cele mai virulente voci s-a numarat si cea a lui Mircea Badea. Mihai Gadea a rabufnit in direct la Antena 3 in .

Descoperirea facuta de Mircea Badea: Reactia unui luptator MMA dupa ce a vazut cum era batuta fata de 13 ani din Targu Jiu

Mircea Badea a vorbit, duminica, la Sinteza zilei, despre cazul fetei de 13 ani din Targu Jiu batuta cu bestialitate de mai multi minori. Povestea l-a revoltat extrem de mult pe Mircea Badea, care a spus in nenumarate randuri zilele trecute ca va face tot ce-i sta in putinta ca toti cei vinovati de aceasta atrocitate sa plateasca.

Mircea Badea aniverseaza 16 ani de in gura presei: Nu e nimic extraordinar in Romania, nu intereseaza pe nimeni

Mircea Badea aniverseaza 16 ani de in gura presei. Prima emisie a celebrei emisiuni realizata la masuta, cum ii place lui Mircea sa spuna, a fost difuzata pe 13 septembrie 2004. Un 13, categoric, cu noroc, pentru ca de 16 ani emisiunea este nelipsita de pe ecrane si are audiente uriase.

Zeci de mesaj furioase, dupa ce Mircea Badea a facut public numarul de telefon al Violetei Alexandru

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a postat pe contul de Facebook o serie de mesaje injurioase primite si l-a acuzat pe realizatorul TV Mircea Badea ca i-a facut public numarul personal de telefon. Badea s-a aparat spunand ca a obtinut datele din surse oficiale postate de ministru pe reteaua de socializare, scrie Adevarul. ro.

Zeci de mesaje furioase, dupa ce Mircea Badea a facut public numarul de telefon al Violetei Alexandru

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a postat pe contul de Facebook o serie de mesaje injurioase primite si l-a acuzat pe realizatorul TV Mircea Badea ca i-a facut public numarul personal de telefon. Badea s-a aparat spunand ca a obtinut datele din surse oficiale postate de ministru pe reteaua de socializare, scrie Adevarul. ro.

Scolile se inchid una dupa alta. inca o scoala si o gradinita trec in scenariul rosu din cauza COVID-19

Elevii nu au apucat bine sa se acomodeze cu colegii si profesorii si scolile deja incep sa se inchida una dupa alta din cauza multiplelor cazuri de coronavirus. Este si cazul unei scoli si unei gradinite din judetul Brasov care au intrat in scenariul rosu dupa ce un elev si o educatoare au fost confirmati pozitiv cu COVID-19.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Franta inchide 81 de scoli din cauza imbolnavirii elevilor cu covid-19

Mai putin de 100 de institutii scolare sunt inchise, in prezent, in Franta, din cauza contaminarii cu noul coronavirus - reprezentand 0,13% din totalul scolilor - a anuntat miercuri ministrul francez al Educatiei Jean-Michel Blanquer, apreciind ca anul scolar a inceput in conditii bune, relateaza Reuters, conform news. ro.

Mireasa care a murit din cauza medicilor, la cateva zile de la nunta. Ce i-au gasit pe picior

O tanara in varsta de 23 de ani din Australia, pe nume Asleigh Simrajh, a murit la numai cateva zile dupa ce s-a casatorit, dupa ce medicii i-au diagnosticat gresit un neg ce ii aparuse pe picior. Mireasa care a murit din cauza medicilor, la cateva zile de la nunta Ashleigh Simrajh si Jason Hale .

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )