Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mireasa care a murit din cauza medicilor, la cateva zile de la nunta. Ce i-au gasit pe picior

Playtech Playtech,
Mireasa care a murit din cauza medicilor, la cateva zile de la nunta. Ce i-au gasit pe picior

O tanara in varsta de 23 de ani din Australia, pe nume Asleigh Simrajh, a murit la numai cateva zile dupa ce s-a casatorit, dupa ce medicii i-au diagnosticat gresit un neg ce ii aparuse pe picior. Mireasa care a murit din cauza medicilor, la cateva zile de la nunta Ashleigh Simrajh si Jason Hale . continuă pe Playtech

Fotbalistul nationalei, prins cand inhala un drog periculos. Zeci de oameni au murit din cauza lui

Mason Greenwood, 18 ani, este noua senzatie a fotbalului englez. Atacantul lui Manchester United a marcat pe banda rulanta in Premier League sezonul trecut. Si, mai nou, comite prostii pe banda rulanta. A comis-o la nationala Angliei in urma cu o saptamana si mai nou este protagonistul unui filmulet compromitator. Au fost publicate imagini cu .

Generalul-maior Petrisor Mandu a murit infectat cu coronavirus, la doua zile dupa sotia sa

Petrisor Mandu, general-maior in rezerva, a murit sambata, dupa ce s-a infectat cu coronavirus, la doar doua zile dupa ce si sotia sa a murit tot din cauza COVID-19.

Doi secretari de stat de la Educatie si-au luat concediu cu cateva zile inainte de inceperea scolii ca sa intre in campanie electorala. Reactia Monicai Anisie

Luminita Barcai si Dragos Radulescu, secretari de stat in Ministerul Educatiei, si-au luat concediu de odihna chiar cu cateva zile inainte de inceperea noului an scolar. Desi ministerul este pus intr-o situatie dificila in contextul pandemiei, cei doi si-au luat concediu pentru a se concentra pe alegerile locale la care candideaza din partea PNL, respectiv PMP.

Trei tineri au plecat de la un restaurant fara sa plateasca. Ce surpriza a avut proprietarul in cateva zile

Povestea asta face inconjurul lumii! Un proprietar de restaurant a avut parte de surpriza vietii lui dupa ce trei tineri au plecat fara sa plateasca pentru ce au consumat. Gest incredibil facut de trei tineri fata de un proprietar de restaurant! Desi ati tinde sa credeti ca povestea este una cu final trist, lucrurile nu .

Scolile se inchid una dupa alta. inca o scoala si o gradinita trec in scenariul rosu din cauza COVID-19

Elevii nu au apucat bine sa se acomodeze cu colegii si profesorii si scolile deja incep sa se inchida una dupa alta din cauza multiplelor cazuri de coronavirus. Este si cazul unei scoli si unei gradinite din judetul Brasov care au intrat in scenariul rosu dupa ce un elev si o educatoare au fost confirmati pozitiv cu COVID-19.

Anul scolar 2020-2021. Parintii s-au incaierat cu politistii, din cauza mastilor. Totul a pornit de la Gabriela Firea

Dupa ce marti dimineata, la o scoala din Militari, Gabriela Firea si sotul ei s-au pozat alaturi de copii lor intr-o sala de clasa, a iesit un scandal urias. Cativa parinti s-au luat la bataie cu fortele de ordine. Parintii s-au incaierat cu politistii din cauza mastilor. Scandalul a pornit de la Gabriela Firea La .

Un barbat a stat indoit 28 de ani din cauza unei boli grave. Cum arata acum, dupa un miracol

Conditia unui barbat l-a fortat sa stea intr-o pozitie extrem de incomoda pret de 28 de ani. A crezut ca nu o sa-si revina vreodata, dar miracolul s-a intamplat. De ce boala a suferit acesta si cum au reusit medicii sa-i indrepte coloana? Detalii despre procedura. A stat indoit 28 de ani din cauza unei .

Firea si Pandele si-au insotit copii pana in sala de clasa, desi acest lucru e interzis din cauza pandemiei

ACTUALIZARE - Gabriela Firea a venit cu explicatii care contrazic afirmatiile initiale despre prezenta sa in clasa impreuna cu copiii. --- Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si sotul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat in clasa cu copiii lor luni, unde s-au si fotografiat fara a purta masti, desi este interzis accesul parintilor in scoli din cauza pandemiei. Gabriela Firea a declarat ca toti parintii si copiii au acces in scoala in grupuri de 5 pentru a prelua manuale si ca si-au dat mastile jos 30 de secunde pentru o fotografie, scrie g4media.

Mii de studenti vor ramane fara locuri in camine, din cauza masurilor de distantare sociala

Aproape 20 de mii de studenti vor ramane fara locuri in camine din cauza masurilor de distantare. Locurile in camine se vor reduce iar unele vor ramane chiar inchise din cauza noilor reguli.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )