Libnet.ro
UNICEF

21:15

Transelectrica, cel mai mare avans din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transelectrica, cel mai mare avans din BET

Actiunile Transelectrica TEL) au inregistrat o apreciere de 3,85%, in perioada 30 iunie - 7 iulie, avand cel mai bun randament raportat la moneda euro, din cadrul indicelui BET, pe fondul unei scaderi a pietei per ansamblu. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. Tot ce trebuie sa stii despre cel mai prietenos oras din lume

Cel mai mare oras al Scotiei este si cel mai prietenos oras din lume. Asezat pe malul raului Clyde, Glasgow si-a trait anii de glorie in perioada industriala cand era locul in care toate navele din lume veneau sa fie reparate. Dupa ce industria din oras a inceput sa se destrame, orasul a intrat intr-o campanie de reinventare care a tinut mai bine de 30 de ani, potrivit bbc. com .

Bursele europene, in crestere dupa cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Actiunile europene si-au revenit marti de la cel mai redus nivel din ultimele patru luni atins cu o zi in urma, dar investitorii asteapta noi informatii legate de Grecia, pe fondul summit-ului liderilor zonei euro.

Degradarea acoperisului, cel mai mare risc pentru o mansarda

Cel mai important risc in cazul unei termo sau hidroizolari defectuoase este degradarea ireversibila a sarpantei din lemn si acoperisului casei, arata specialistii Hornbach, care ofera o serie de recomandari privind izolatia acestui spatiu cu scopul de a evita degradarea acoperisului, aparitia mucegaiului si, cel mai important, costuri ridicate la incalzire pe timp de iarna.

Traian Basescu: Doi nesabuiti din fruntea statului vor ca la Bucuresti sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa. Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca, la Bucuresti, sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa, pe linga care sa functioneze o universitate cu 6. 000 de studenti selectati de prin toata lumea araba. Basescu are un mesaj si pentru Muftiul Iusuf Murat: Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati. Stii cumva de visul teroristilor de la Statul Islamic de a se extinde in Balcani si Europa Centrala?.

Specialisti de la Oxford si Cambridge vin la Cluj la cel mai mare turneu de dezbateri pentru studenti din Romania

UBB si ARDOR Transilvania organizeaza vineri, 10 iulie, si sambata, 11 iulie, la Cluj, a doua editie a turneului international Babes-Bolyai Univeristy Open BBU Open). Acesta se doreste a fi cel mai mare turneu international de dezbateri pentru studenti, din Romania, si unul dintre cele mai mari de acest gen din Europa de Est.

Cinci firme vor sa se ocupe de reabilitarea celui mai mare parc din Estul Europei. Va fi modernizat dupa 100 de ani de la inaugurare

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata.

Traian Basescu ataca pe facebook: Doi nesabuiti vor sa construiasca cea mai mare moschee din Europa

Traian Basescu a scris joi seara un mesaj pe pagina sa de facebook prin care condamna construirea unei moschei la Bucuresti, si cu atat mai mult a unei universitati cu studenti din lumea araba. Fostul presedinte.

in urma lor: cea mai mare Moschee din Europa

Se pare ca interesele politice si economice sunt peste limita rationalului national. Iar Romania poate deveni un santier pentru oricine are bani si idei. Scriam in articolul Neootomanismul turc prinde contur si la Bucuresti postat pe blogul Adevarul ca nu inteleg de ce se va construi cea mai mare Moschee din Europa la Bucuresti, de ce acum, de ce pe banii statului turc?.

MCA Romania cere Guvernului sa cerceteze din ce bani se va construi cea mai mare moschee din Europa la Bucresti/ Ar putea fi transformat intr-o baza regionala pentru desfasurarea de activitati teroriste de catre elemente radicale islamice

MCA Romania Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului) avertizeaza asupra unor eventuale tentative de a transforma proiectul ambitios de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti intr-un centru care ar putea fi folosit ca baza regionala pentru desfasurarea unor activitati teroriste, anti-crestine, anti-democratice de catre elemente radicale islamice. Organizatia indeamna Guvernul sa nu de-a unda verde proiectul inainte de a derula o investigatie completa asupra surselor de finantare, dar si asupra unor grupuri politice care ar putea fi in spatele constructiei moscheii, pentru a se asigura ca edificiul nu va deveni o baza prin care va fi raspandita ura si intoleranta, se arata intr-un comuncat remis Hotnews. ro.

4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru din lume

Venirea pe lume a unui copil iti schimba viata radical cel putin, asta iti spune toata lumea: e greu si solicitant, dar bucuriile pe care ti le aduce sunt inestimabile. Nimeni nu te pregateste insa pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )