Libnet.ro
UNICEF

14:30

Del Potro rateaza restul sezonului din cauza unei accidentari

Online Sport Online Sport,
Del Potro rateaza restul sezonului din cauza unei accidentari

Jucatorul argentinian Juan Martin Del Potro va rata tot restul sezonului dupa ce medicii au decis ca fostul campion de la US Open are nevoie de o a doua interventie chirurgicala la incheietura mainii stangi. continuă pe Online Sport

Halep a abandonat la Miami din cauza unei accidentari

Simona Halep nu va mai juca la turneul WTA de la Miami din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept.

Robin van Persie rateaza restul sezonului si ar putea pierde Cupa Mondiala

Robin van Persie a parasit terenul accidentat dupa meciul de miercuri, dintre Manchester United si Olympiakos Pireu, din Champions League, castigat de diavolii rosii cu 3-0. Problemele medicale ale olandezului il vor sili sa rateze tot restul sezonului si ar putea pierde chiar si Cupa Mondiala.

Romanca Simona Halep s-a retras din turneul de Miami, din cauza unei accidentari la picior

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a retras, vineri, din turneul de la Miami, din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA pe contul sau de Twitter. Simona Halep s-a retras de.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Miami din cauza unei accidentari

Simona Halep cap de serie numarul sase) nu va lua parte la turneul WTA de la Miami, sportiva din Romania fiind nevoita sa se retraga din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept. In turul doi al competitiei, Simona ar fi trebuit sa o intalneasca, vineri, pe Casey Dellacqua, din Australia.

Del Potro va fi operat din nou la cotul stang. A abandonat la Miami.

Argentinianul Juan Martin Del Potro, numarul 8 mondial, a anuntat ca se va opera din nou la cotul stang, dupa ce a abandonat la ultimele doua turnee, Indian Wells si Miami. Dupa o perioada de tratament medical si noi teste, am decis impreuna cu doctorul Richard Berger sa ma operez la cotul stang. Nu a fost o decizie usor de luat. Nu sunt intr-un moment bun al carierei mele si stiu ca nu va fi usor sa revin la un nivel bun in circuitul ATP, a scris Del Potro pe pagina sa de Facebook. Del .

Trafic intrerupt pe Calea Floreasca, din cauza unei avarii la o conducta de gaz.

Traficul rutier este intrerupt temporar, vineri seara, pe Calea Floreasca din Bucuresti, pe portiunea dintre intersectiile cu Soseaua Pipera si strada Fabrica de Glucoza, pentru remedierea unei avarii la o conducta de gaze, relateaza Mediafax, citand reprezentantii Brigazii Rutiere. Zona a fost izolata, iar o echipa de la Distrigaz intervine pentru remedierea problemei.

Un avion Malaysia Airlines, nevoit sa aterizeze din cauza unor probleme electrice.

Un avion Malaysia Airlines care efectua o cursa Kuala Lumpur-Seul a fost nevoit sa aterizeze luni dimineata pe aeroportul din Hong Kong din cauza unor probleme electrice, a anuntat compania, in contextul in care un Boeing al acesteia cu 239 de persoane la bord este dat disparut, relateaza AFP, citata de Mediafax. Zborul MH066 a fost deviat catre Hong Kong din cauza unei pene la un generator care furniza electricitate avionului de tip Airbus A330-300, a anuntat Malaysia Airlines intr-un .

ATP: Juan Martin Del Potro va fi operat la cotul stang

Juan Martin Del Potro va suferi o interventie chirurgicala la cotul stang, dupa ce a fost nevoit sa renunte la turneele ATP de la Indian Wells si Miami, a precizat sportivul pe pagina personala de Facebook.

Vestile proaste vin din SUA: Simona Halep s-a retras de la turneul de la Miami din cauza unei accidentari. Risca sa piarda locul 5

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 la turneul de la Miami, s-a retras, vineri, din competitie, din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA pe contul sau de Twitter.

ANPC, ANSVSA, ANAF nu functioneaza din cauza politizarii excesive

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) si Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) nu functioneaza, din cauza politizarii excesive, dand ca exemplul recentul scandal cu asa-numita mafie a carnii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )