Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un avion Malaysia Airlines, nevoit sa aterizeze din cauza unor probleme electrice.

România Liberă România Liberă,
Un avion Malaysia Airlines, nevoit sa aterizeze din cauza unor probleme electrice.

Un avion Malaysia Airlines care efectua o cursa Kuala Lumpur-Seul a fost nevoit sa aterizeze luni dimineata pe aeroportul din Hong Kong din cauza unor probleme electrice, a anuntat compania, in contextul in care un Boeing al acesteia cu 239 de persoane la bord este dat disparut, relateaza AFP, citata de Mediafax. Zborul MH066 a fost deviat catre Hong Kong din cauza unei pene la un generator care furniza electricitate avionului de tip Airbus A330-300, a anuntat Malaysia Airlines intr-un . continuă pe România Liberă

Avionul Malaysian Airlines s-a prabusit in Oceanul Indian. Nu exista supravietuitori.

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines, disparut in urma cu aproape trei saptamani, a deviat de la traiectorie, s-a prabusit in sudul Oceanului Indian si nu exista supravietuitori, au anuntat autoritatile, conform Mediafax. Conform datelor obtinute prin satelit si de catre echipele de cautare, avionul Boeing 777 s-a prabusit in sudul Oceanului Indian, la vest de orasul australian Perth. Citeste si: Un avion Malaysia Airlines, nevoit sa aterizeze din cauza unor probleme .

VIDEO UPDATE Aeronava Boeing 777 a Malaysia Airlines a cazut in Oceanul Indian - premierul Malaeziei

Aeronava Boeing 777 a Malaysia Airlines a cazut in Oceanul Indian, a anuntat luni premierul Malaeziei, citat de AFP. Cu regret si adanca tristete trebuie sa va informez ca, in conformitate cu aceste date noi, zborul MH370 a ajuns in sudul Oceanului Indian, a declarat Najib Razak.

Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines s-a prabusit; nu exista supravietuitori

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines deviase de la traiectorie, nu exista supravietuitori, anunta autoritatile.

Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines s-a prabusit. Nu exista supravietuitori

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines deviase de la traiectorie, nu exista supravietuitori, anunta autoritatile.

Risc de producere a avalanselor in Muntii Fagaras, din cauza incalzirii vremii

Meteorologii au anuntat, vineri, ca exista un risc insemnat de producere a unor avalanse in zona inalta a Muntilor Faragas, din cauza incalzirii vremii, dar si a ninsorilor din ultima perioada,.

Risc de producere a avalanselor in Muntii Fagaras, din cauza incalzirii vremii.

Meteorologii au avertizat, vineri, ca exista un risc insemnat de producere a unor avalanse in zona inalta a Muntilor Faragas, din cauza incalzirii vremii, relateaza Mediafax. Avertizarea este valabila pana luni seara, la ora 20. Reprezentantii Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu au anuntat ca riscul producerii avalanselor in Muntii Fagaras, la peste 1. 800 de metri altitudine, este de trei - risc insemnat. Citeste si: Turistii bucuresteni blocati in Bucegi, .

ANPC, ANSVSA, ANAF nu functioneaza din cauza politizarii excesive

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) si Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) nu functioneaza, din cauza politizarii excesive, dand ca exemplul recentul scandal cu asa-numita mafie a carnii.

Halep a abandonat la Miami din cauza unei accidentari

Simona Halep nu va mai juca la turneul WTA de la Miami din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept.

Jessica Simpson si-a amanat din nou nunta. Din cauza parintilor de aceasta data

Din nou o amanare pentru Jessica Simpson! Cantareata si-a reprogramat iarasi nunta, insa de aceasta data din cauza parintilor ei.

Fitch si SP au inrautatit perspectiva ratingului Rusiei din cauza sanctiunilor impuse de SUA si UE

Agentiile de evaluare financiara Fitch si StandardPoors SP) au inrautatit de la stabila la negativa perspectiva ratingului suveran al Rusiei, din cauza unui eventual impact negativ al al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )