Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delgaz Grid investeste 7 milioane de lei in echipamente pentru de detectarea scaparilor de gaze naturale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Delgaz Grid investeste 7 milioane de lei in echipamente pentru de detectarea scaparilor de gaze naturale

Delgaz Grid investeste peste 7 milioane de lei in echipamente moderne de detectare a eventualelor scapari de gaze naturale din retelele de distributie, a anuntat compania, printr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Delgaz Grid investeste peste 1,7 milioane de lei in lucrari de consolidare

Operatorul retelei de gaze naturale din partea de nord a Romaniei, Delgaz Grid, anunta o investitie in valoare de peste 1,7 milioane de lei pentru finantarea lucrarilor de consolidare din zona statiei de transformare Breazu, afectata de o alunecare de teren si care a pus in pericol alimentarea cu energie a 9. 000 de ieseni.

ANPC: Amenzi de 1, 75 milioane lei, in urma controalelor privind comercializarea alimentelor

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au aplicat amenzi de peste 1,75 milioane lei in urma controalelor privind comercializarea fructelor si legumelor in marile lanturi de magazine, derulate in perioada 18 - 28 februarie, informeaza ANPC, printr-un comunicat, informeaza Agerpres.

Amenzi de 42 de milioane de lei, in 2018, pentru angajatorii care au folosit munca la negru

Cu 42 de milioane de lei au fost amendati, anul trecut, angajatorii din Moldova pentru folosirea muncii la negru, suma din care au fost achitati peste 15,6 milioane de lei. Datele Serviciului Fiscal de Stat au fost prezentate la Consiliul Economic pe langa prim-ministru, in cadrul sedintei grupului de lucru pentru r1077;du1089;1077;r1077;a ocuparii informal1077; si a fenomenului salariilor in plic, transmite IPN.

SDEE Transilvania Sud si-a propus pentru 2019 investitii de peste 259 milioane lei

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Sud SDEE Transilvania Sud), parte a Grupului Electrica, si-a propus pentru 2019 un program de investitii de peste 259 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )