Libnet.ro
UNICEF

09:15

Delgaz Grid investeste peste 1,7 milioane de lei in lucrari de consolidare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Delgaz Grid investeste peste 1,7 milioane de lei in lucrari de consolidare

Operatorul retelei de gaze naturale din partea de nord a Romaniei, Delgaz Grid, anunta o investitie in valoare de peste 1,7 milioane de lei pentru finantarea lucrarilor de consolidare din zona statiei de transformare Breazu, afectata de o alunecare de teren si care a pus in pericol alimentarea cu energie a 9. 000 de ieseni. continuă pe Ziarul Bursa

Fructe si legume periculoase, retrase de pe piata. Amenzi de peste 1,75 milioane de lei aplicate de comisarii ANPC

Amenzi de peste 1,75 milioane de lei aplicate de comisarii ANPC in urma controalelor care au vizat comercializarea legumelor si fructelor in marile lanturi de magazine in cursul acestei saptamani, comisarii.

ANPC: Amenzi de 1, 75 milioane lei, in urma controalelor privind comercializarea alimentelor

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au aplicat amenzi de peste 1,75 milioane lei in urma controalelor privind comercializarea fructelor si legumelor in marile lanturi de magazine, derulate in perioada 18 - 28 februarie, informeaza ANPC, printr-un comunicat, informeaza Agerpres.

SDEE Transilvania Sud si-a propus pentru 2019 investitii de peste 259 milioane lei

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Sud SDEE Transilvania Sud), parte a Grupului Electrica, si-a propus pentru 2019 un program de investitii de peste 259 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )