Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delia a vorbit despre persoana pentru care a vrut sa se lase de muzica: M-am gandit sa nu ma mai duc la concerte!

Antena3 Antena3,
Delia a vorbit despre persoana pentru care a vrut sa se lase de muzica: M-am gandit sa nu ma mai duc la concerte!

Seara aceasta este seara marilor dezvaluiri pe platoul X Factor, emisiune difuzata incepand cu ora 20:00, la Antena 1. Provocati de o tanara concurenta de doar 15 ani, originara din Republica Moldova,. continuă pe Antena3

Maradona a vorbit despre dependenta de cocaina la prezentarea oficiala ca antrenor al echipei Dorados Sinaloa: Ma iroseam singur

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a vorbit, luni, la prezentarea oficiala ca antrenor al echipei Dorados Sinaloa, despre perioada in care se droga, cum a reusit sa invinga dependenta si a declarat ca noua sa echipa va juca un fotbal ofensiv, potrivit presei internationale.

Motivul pentru care suflam in lumanarile de la tort! Putini sunt cei care-l stiu

Intotdeauna aniversarile sunt un motiv de mare bucurie, insa cati dintre noi ne-am intrebat vreodata care este motivul pentru care suflam in lumanarile de pe tort? Iata care este adevarata.

Superstitie inedita de Sfanta Maria Mica. Mihai Voropchievici a vorbit despre lucrurile neobisnuite ale Sfintei Zile

Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3, despre o superstitie ineditata, care se intampla de Sfanta Maria Mica. Se spune ca femeile nu trebuie sa faca niciun fel de munca, pe 7 septembrie, pentru ca pana.

Drama unei prezentatoare TV! Fiica ei a murit dupa o supradoza, iar ea a vorbit despre tragedie la televizor

Angela Kennecke, o cunoscuta jurnalista si prezentatoare TV din SUA, a gasit puterea de a vorbi despre decesul porpriei ei fiice, in direct. Pe 16 mai, fiica mea in varsta de 21 de ani, Emily, a murit de.

Liviu Dragnea, despre aministie: Pentru mine amnistia nu este o iluzie juridica

Liviu Dragnea a vorbit la Antena 3 despre amnistie. Liderul PSD sustine ca amnistia nu este o iluzie juridica si cauta un pachet de solutii pentru rezolvarea problemelor. Idea amnistiei nu e o gluma. Pentru.

Ciolos, despre referendumul pentru redefinirea familiei: Este un instrument pe care PSD l foloseste politic

Fostul premier Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania impreuna, considera ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, reprezinta un instrument pe care PSD il foloseste politic, relateaza Agerpres. Potrivit acestuia, problemele familiei traditionale sunt legate de separarea acestora, pe fondul plecarii la munca in strainatate, iar Guvernul ar trebui sa se gandeasca la cum ar putea sa impiedice acest lucru.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Este o cumpana pentru neamul romanesc

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, considera ca referendumul pentru familie, care ar urma sa fie organizat pe 7 octombrie, este o cumpana pentru neamul romanesc. El a declarat dumin.

Marian Neacsu (PSD) despre OUG pentru amnistie si gratiere: Momentan socotesc ca nu este oportun

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat, marti, la Parlament, ca momentan nu considera oportuna emiterea unei Ordonante de Urgenta OUG) privind amnistia si gratierea pentru ca subiectul nu a fost discutat in partid, potrivit Mediafax.

Astrologul Mariana Cojocaru, adevarul despre divortul prin care a trecut

Astrologul Mariana Cojocaru nu are nevoie de nicio prezentare. Este un profesionist desavarsit, care stapaneste tainele astrologiei si ni le dezvaluie ori de cate ori are ocazia. Dar viata personala nu i-a.

Motivul incredibil pentru care Regina Elisabeta poarta numai culori stridente

Regina Elisabeta a II-a poarta, de cele mai multe ori, un curcubeu de culori. Nu toate deodata, evident, ci pe rand, insa toate de-o intensitate evidenta. E nevoie sa iasa in evidenta, pentru ca lumea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )