Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deloitte: Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala

Hotnews Hotnews,
 Deloitte: Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala

Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala, dar sunt rezervati atunci cand vine vorba de noi investitii, potrivit celei de-a 5-a editii a Deloitte Central Europe CFO Survey. Astfel, prioritatea numarul unu pentru majoritatea respondentilor este cresterea afacerii atat pe pietele actuale, cat si pe piete noi, urmata de scaderea cheltuielilor. O alta prioritate este remodelarea afacerii si restructurarea. continuă pe Hotnews

Mii de SOFERI din Romania sunt afectati de asta. Ce se intampla daca ai RCA la ASTRA Asigurari?

Dupa ce ASF s-a apucat sa faca ordine la Astra Asigurari, iar lucruri necurate si nesigure pentru romani au iesit la iveala, o noua lovitura ii scandalizeaza pe asigurati. Mai multe service-uri din tara.

Directorii financiari romani prefera restructurarile decat investitiile

Cresterea afacerii este principala prioritate pentru directorii financiari romani, alaturi de restructurare si scaderea cheltuielilor, chiar daca ei se numara printre cei mai optimisti directori din zona Europei Centrale, conform unui studiu Deloitte, trimis redactiei astazi.

Directorii financiari, mai dispusi sa restructureze decat sa faca investitii noi

Directorii financiari ai companiilor din Romania au ca prioritati cresterea afacerilor si scaderea cheltuielilor, fiind astfel mai dispusi sa restructureze business-ul decat sa faca investitii noi, potrivit unui sondaj realizat de Deloitte.

UPDATE. Ponta: Nu va luati dupa cine zice ca pleaca Renault din Romania.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca nu ar trebui crezute acele persoane care sustin ca Renault va pleca din Romania, conform Mediafax. Interventia lui Ponta a venit dupa ce directorul companiei a anuntat ca Dacia Renault va realiza in Romania bancuri de testare pentru motoarele EURO 6. Presedintele Traian Basescu a declarat recent ca nefinalizarea Coridorului IV paneuropean de transport va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din .

Iubitorii de miscare din Bucuresti sunt invitati duminica la Gone Running

Iubitorii de miscare din Bucuresti sunt invitati la Gone Running. Un circuit de crosuri de alergare pe distanta de 5km ce vor avea loc incepand cu luna februarie la interval de aproximativ o luna, fiecare o.

Olguta Vasilescu: Controalele ANAF in targurile din Craiova sunt deja un abuz

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a declarat vineri in cadrul unei conferinte de presa ca, din punctul ei de vedere, controalele prelungite ale ANAF in targurile Marlorex si Sucpi din Craiova sunt deja un abuz, in conditiile in care dureaza de aproape trei luni, transmite Agerpres. Potrivit primarului Craiovei, persoanele care isi castiga existenta din activitatea pe care o desfasoara in aceste targuri au suferit deja niste prejudicii in urma acestor abuzuri.

Business B1 la zi: Salariu mediu de 1.300 de euro pentru managerii de proiect din Romania

Un manager de proiect din Romania castiga in medie de la 1. 300 euro net pe luna in sus, scrie Ziarul Financiar. in prezent, pe piata locala exista aproximativ 10. 000 de angajati care lucreaza pe o astfel de.

Asiguratorul german Gothaer isi creste la 100% participatia la subsidiara din Romania

Grupul german Gothaer isi va majora participatia la subsidiara din Romania de la 82,3% la 100%, prin preluarea actiunilor de la Constantin Toma si Efraim Naimer, care detin fiecare cate 8,85% din titluri, a anuntat asiguratorul roman.

Gothaer preia restul actiunilor sucursalei din Romania de la Toma si Naimer

Grupul Gothaer va prelua restul actiunilor sucursalei din Romania, Gothaer Asigurari Reasigurari, prin achizitia participatiilor detinute de actionarii locali ai societatii, Constantin Toma si Efraim Naimer.

Pleaca sau nu Renault din Romania? RASPUNSUL, oferit de premierul Ponta

Dacia Renault va realiza in Romania bancuri de testare pentru motoarele EURO 6, a anuntat, luni, directorul companiei, Nicolas Maure, premierul Victor Ponta intervenind si cerand, urmare a acestui anunt, sa nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )