Libnet.ro
UNICEF

23:30

Demi Lovato si Naya Rivera au realizat un cover dupa piesa Here Comes The Sun!

Devorator Monden Devorator Monden,
Demi Lovato si Naya Rivera au realizat un cover dupa piesa Here Comes The Sun!

Nu mai e mult pana cand noile episoade ale celui de-al cincilea sezon al serialului Glee vor incepe a fi difuzate pe micile ecrane. Naya Rivera apare tot in rolul Santanei Lopez, in timp ce Demi Lovato va avea un rol episodic, cel al cantaretei Dani. Cu ocazia acestei inedite colaborari dintre fosta vedeta Disney . continuă pe Devorator Monden

30 Seconds to Mars au interpretat live un cover dupa piesa Stay a Rihannei!

Inedita interpretare a avut loc in cadrul unei sesiuni live de la un post de radio britanic. Si ce puteau sa aleaga baietii daca nu unul dintre hiturile acestui an? Stay este cel de-al doilea single extras de pe ultimul album lansat de Rihanna, Unapologetic. Coverul a fost interpretat live in totalitate, colegii de trupa .

Neon Hitch a realizat un cover dupa hitul lui Miley Cyrus We Cant Stop!

A trecut ceva timp de cand nu am mai auzit nimic de cantareata britanica Neon Hitch care ne-a incantat auzul in trecut cu single-ul Fuck U Betta. Iata insa ca artista revine in atentia noastra, dar nu cu un single propriu, ci cu un cover realizat si interpretat de ea pentru hitul lui Miley Cyrus .

Naya Rivera si Big Sean au lansat un lyric video pentru piesa Sorry!

Tanara actrita/cantareata si iubitul sau, rapperul Big Sean, fac echipa pentru acest nou single, intitulat Sorry, care a fost lansat pe 17 septembrie. Un videoclip oficial nu a fost inca lansat, insa pana atunci, pentru a-si promova noul single, cei doi indragostiti ne ofera un lyric video al acestei piese. Versurile piesei, litere albe pe .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )