Libnet.ro
UNICEF

21:30

Demisii grele, la TVR. Motivul pentru care Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger pleaca de la Televiziunea Publica

Playtech Playtech,
Demisii grele, la TVR. Motivul pentru care Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger pleaca de la Televiziunea Publica

S-au anuntat demisii grele, la Televiziunea Publica, in aceasta vineri. Vestea e una surprinzatoare si vine in contextul in care doua jurnaliste isi vor parasi posturile publice, la finalul acestui an. Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger au anuntat ca vor parasi pozitiile pe care le ocupau la TVR si ca vor mai putea fi urmarite . continuă pe Playtech

SOC la PRO TV! Motivul pentru care indragita prezentatoare SI-A DAT DEMISIA! Acum, e OFICIAL! CE LOVITURA

Una dintre cele mai indragite prezentatoare de la PRO TV si-a dat demisia! Este vorba despreRaluca Arvat, care a prezentat mai bine de 20 de ani stirile sportive. Eaa dezvaluit acum motivul plecarii de.

BOMBA SERII! DEMISII GRELE la TVR! Doua dintre cele mai cunoscute jurnaliste parasesc postul public (FOTO)

Demisii importante la postul national de televiziune! Jurnalistele Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger vor pleca de la TVR. Emma Zeicescu, realizatoarea emisiunii Ca-n viata, si Emanuela Schweninger,.

Demisii importante la TVR: Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger, jurnalista jignita de Doina Gradea, parasesc postul

Jurnalistele Emma Zeicescu, realizatoare a emisiunii Ca-n viata, si Emanuela Schweninger, care a fost numita de sefa TVR Doina Gradea cap de porc, pleaca de la Televiziunea Romana.

VIDEO Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele Romatsa. Situatia este extrem de grava Bugetul MFP, suplimentat cu 912 mil. lei pentru aceasta plata

Romania va plati din fondul de rezerva al Guvernului suma pentru care a fost pus sechestru pe activele Romatsa, a declarat, vineri dimineata, Ludovic Orban. UPDATE ora 11. 06 Potrivit site-ului oficial al Executivului, in sedinta de vineri dimineata, bugetul MFP a fost suplimentat, printr-o HG, cu suma de 912,5 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

VIDEO Guvernul a aprobat proiectele privind justitia, transportul si plafoanele bugetare pentru care si va angaja raspunderea n Parlament

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti seara, cele trei proiecte de lege privind justitia, transportul pentru elevi si plafoanele bugetare pentru care isi va angaja raspunderea in Parlament, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant Ionel Danca.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta. Proiectele pentru care isi va asuma raspunderea, pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

Ludovic Orban: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca ROMATSA risca sa ramana fara bani si, ca urmare, a luat decizia de a plati suma pentru care exista un titlu executoriu .

IONEL DANCA: Guvernul a adoptat proiectele de lege pentru care urmeaza sa-si asume raspunderea

Guvernul a adoptat, in sedinta de marti seara, proiectele de lege pentru care urmeaza sa-si asume raspunderea, a anuntat, astazi, seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

LUDOVIC ORBAN: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. ---- * ACTUALIZARE - Orban a declarat ca nu vrea sa fie alocate fonduri pentru primariile care au primit bani din alocarile date de guvernarea PSD. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Vrem sa refacem capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata .

Orban, despre decizia PSD de a contesta la CCR doua legi pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea: Ei au premeditat aceasta ticalosie si vin acuma sa ne dea lectii

Premierul Ludovic Orban a avut o reactie dura dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la Curtea Constitutionala doua dintre legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Orban a acuzat ca PSD a fost cel care a premeditat aceasta ticalosie din justitie, iar acum vine sa dea lectii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )