Libnet.ro
UNICEF

23:00

LUDOVIC ORBAN: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. ---- * ACTUALIZARE - Orban a declarat ca nu vrea sa fie alocate fonduri pentru primariile care au primit bani din alocarile date de guvernarea PSD. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Vrem sa refacem capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata . continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca ROMATSA risca sa ramana fara bani si, ca urmare, a luat decizia de a plati suma pentru care exista un titlu executoriu .

VIDEO Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele Romatsa. Situatia este extrem de grava Bugetul MFP, suplimentat cu 912 mil. lei pentru aceasta plata

Romania va plati din fondul de rezerva al Guvernului suma pentru care a fost pus sechestru pe activele Romatsa, a declarat, vineri dimineata, Ludovic Orban. UPDATE ora 11. 06 Potrivit site-ului oficial al Executivului, in sedinta de vineri dimineata, bugetul MFP a fost suplimentat, printr-o HG, cu suma de 912,5 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

Ludovic Orban participa la dezbaterea Dialog pentru dezvoltare

ACTUALIZARE - 19:45 - Orban: Pe langa promovare, trebuie pusi cap la cap mai multi factori. Avem elemente care ne reduc competitivitatea. Mie imi este rusine ca Bulgaria si Ungaria sunt mai vizitate decat Romania. --- * ACTUALIZARE - 19:39 - Reprezentantii industriei din turism afirma ca Romania nu are o imagine de promovare care sa ajute turismul nici proiecte in acest domeniu. --- * ACTUALIZARE - 19:36 - Florin Citu: in urmatoarele doua saptamani, MFP va avea semnatura electronica. Apoi vom demara procedura de digitalizare a ANAF si introducerea semnaturii electronice privind popririle.

Ludovic Orban: Exista o majoritate in Camera Deputatilor pentru sustinerea proiectului privind alegerea primarilor in 2 tururi

Exista o majoritate a deputatilor care poate sa sustina proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, dar totul este ca ea sa se mobilizeze si sa introduca actul normativ pe ordinea de zi,.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul intra in sedinta pentru asumarea raspunderii

ACTUALIZARE - Premierul precizeaza ca ministrii au termen pana la ora 24 sa trimita Ministerului Finantelor sumele pentru a putea constitui fondul de rezerva a Guvernului. --- *ACTUALIZARE - Proiectul de lege privind plafoanele este introdus pe ordinea de zi suplimentara. De asemenea, pe lista suplimentara este introdus proiectul actelor normative privind transportul.

Viorica Dancila, critici la adresa lui Ludovic Orban: Lipsa de maturitate si setea de a face rau PSD vor avea consecinte grave pentru romani

Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa actualului premier, Ludovic Orban, spunand ca prin masurile pe care doreste sa le ia se razbuna pe romani. Lipsa de maturitate a actualului Executiv si setea de a face rau Partidului Social Democrat vor avea, din ce in ce mai des si mai accentuat, consecinte grave pentru oameni.

Ce se va intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul lui Ludovic Orban

Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat, avand in vedere ca aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este solutia care sa se poata aplica, este anuntul premierului Ludovic Orban.

Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele ROMATSA (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in debutul sedintei de guvern de vineri, despre situatia disperata in care se gaseste ROMATSA. Conturile ROMATSA au fost blocate dupa ce fratii Micula au castigat un.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca va plati datoria statului catre fratii Micula din fondul de rezerva al Guvernului. Acesta se va goli, dar luni va fi efectuata o rectificare bugetara pentru a-l.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )