Libnet.ro
UNICEF

01:05

A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat astazi. inainte de a-si anunta demisia, acesta a avut o intrevedere cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Este a doua demisie in Guvernul Dancila, dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, Ministrul Cercetarii Nicolae Burnete a facut acelasi gest. continuă pe Adevărul

A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat joi demisia din functie. El ocupa aceasta functie din ianuarie 2018, scrie Digi24 .

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat astazi demisia din functie. El a fost numit la acest portofoliu, in Guvernul Dancila, in ianuarie 2018 si se afla pe lista ministrilor remaniabili, aparuta dupa CEx-ul PSD, conform surselor de presa.

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat. Decizia, dupa o discutie cu Dragnea

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat joi demisia din functie. Decizia vine la scurt timp dupa o discutie cu Liviu Dragnea,care l-a convocat la discutii dupa ce UDMR a suspendat protocolul cu PSD ca urmare a prevederilor ordonantei privind predarea limbii romane la clasele maghiare. Valentin Popa fusese numit la conducerea Ministerului Educatiei in ianuarie 2018.

Tomac: Dragnea l-a revocat pe ministrul Educatiei

Presedintele PMP Eugen Tomac, sustine ca liderul social-democratilor l-a demis pe ministrul Educatiei, Valentin Popa, la cererea expresa a UDMR, pentru o ordonanta privind folosirea limbii oficiale a statului roman in clasele minoritatilor nationale, si in acest fel Liviu Dragnea isi asigura un nenorocit de vot in Parlament spre a trece legile pentru interesul lui si numai al lui, relateaza Agepres.

Cum arata Epoca de Aur a studentiei in viziunea ministrului Educatiei Valentin Popa

Universitatea Politehnica din Bucuresti a marcat 200 de ani de la infiintare odata cu deschiderea noului an universitar.

Cum arata Epoca de Aur a studentiei, in viziunea ministrului Educatiei Valentin Popa

Universitatea Politehnica din Bucuresti a marcat 200 de ani de la infiintare odata cu deschiderea noului an universitar.

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca demisia este singura decizie corecta a ministrului Educatiei, Valentin Popa, care trebuia sa isi asume consecintele masurilor sale nechibzuite si total neadecvate din punct de vedere profesional, prin care a provocat confuzie pentru zeci de mii de elevi, cadre didactice si parinti.

Reactia lui Dragnea, dupa ce UDMR a anuntat suspendarea colaborarii cu PSD

Liviu Dragnea ii da dreptate lui Kelemen Hunor in disputa cu ministrul Educatiei, Valentin Popa. UDMR a solicitat schimbarea lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei, presedintele formatiunii,.

UPDATE Dragnea l-a chemat la raport pe ministrul Educatiei, dupa ultimatumul dat de UDMR n cazul ordonantei privind predarea limbii romne la clasele maghiare. De data asta are dreptate dl Kelemen

Liviu Dragnea l-a bagat in sedinta pe ministrul Educatiei, Valentin Popa, dupa ce UDMR a anuntat miercuri suspendarea protocolului de colaborare cu PSD din cauza ordonantei privind predarea limbii romane la clasele maghiare. Popa a venit joi dimineata la discutii in biroul lui Dragnea de la Parlament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )