Libnet.ro
UNICEF

09:00

A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat joi demisia din functie. El ocupa aceasta functie din ianuarie 2018, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat astazi. inainte de a-si anunta demisia, acesta a avut o intrevedere cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Este a doua demisie in Guvernul Dancila, dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, Ministrul Cercetarii Nicolae Burnete a facut acelasi gest.

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat astazi demisia din functie. El a fost numit la acest portofoliu, in Guvernul Dancila, in ianuarie 2018 si se afla pe lista ministrilor remaniabili, aparuta dupa CEx-ul PSD, conform surselor de presa.

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat. Decizia, dupa o discutie cu Dragnea

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat joi demisia din functie. Decizia vine la scurt timp dupa o discutie cu Liviu Dragnea,care l-a convocat la discutii dupa ce UDMR a suspendat protocolul cu PSD ca urmare a prevederilor ordonantei privind predarea limbii romane la clasele maghiare. Valentin Popa fusese numit la conducerea Ministerului Educatiei in ianuarie 2018.

Tomac: Dragnea l-a revocat pe ministrul Educatiei

Presedintele PMP Eugen Tomac, sustine ca liderul social-democratilor l-a demis pe ministrul Educatiei, Valentin Popa, la cererea expresa a UDMR, pentru o ordonanta privind folosirea limbii oficiale a statului roman in clasele minoritatilor nationale, si in acest fel Liviu Dragnea isi asigura un nenorocit de vot in Parlament spre a trece legile pentru interesul lui si numai al lui, relateaza Agepres.

Cum arata Epoca de Aur a studentiei in viziunea ministrului Educatiei Valentin Popa

Universitatea Politehnica din Bucuresti a marcat 200 de ani de la infiintare odata cu deschiderea noului an universitar.

Cum arata Epoca de Aur a studentiei, in viziunea ministrului Educatiei Valentin Popa

Universitatea Politehnica din Bucuresti a marcat 200 de ani de la infiintare odata cu deschiderea noului an universitar.

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca demisia este singura decizie corecta a ministrului Educatiei, Valentin Popa, care trebuia sa isi asume consecintele masurilor sale nechibzuite si total neadecvate din punct de vedere profesional, prin care a provocat confuzie pentru zeci de mii de elevi, cadre didactice si parinti.

Eugen Tomac: Dragnea l-a aruncat pe Valentin Popa din Guvern ca pe o MASEA STRICATA, la cererea expresa a UDMR

Presedintele PMP, Eugen Tomac, reactioneaza extrem de dur dupa demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa. Tomac sustine va liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a dat afara din Guvern pe Popa ca pe o masea .

Victor Ponta dezvaluie ce i-a spus Valentin Popa lui Dragnea in birou, inainte sa demisioneze. Pentru Dragnea se negocieaza ORICE daca este in INTERESUL lui!

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa. Fostul premier sustine ca Popa i-ar fi spus lui Dragnea inainte sa isi dea demisia.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )