Libnet.ro
UNICEF

20:30

Denisa Manelista a luat o decizie care i-a disperat pe medici: Artista renunta la tratamentul medical!

B1 B1,
Denisa Manelista a luat o decizie care i-a disperat pe medici: Artista renunta la tratamentul medical!

Denisa Manelista, cea care a aparut in presa foarte des in ultimele zile, se simte din ce in ce mai bine, insa actiunile ei i-au suparat pe medici. Dupa ce starea sa de sanatate s-a. continuă pe B1

Denisa Manelista se putea SALVA, dar a luat o decizie SOCANTA! Ce ii poate AGRAVA starea de sanatate

Vestea ca Denisa Manelista se simte mai bine, iar starea ei de sanatate este mai buna i-a bucurat nespus de mult pe fanii cantaretei. Vedeta urmeaza un tratament recomandat de medici, iar sfatul lor este ca.

Denisa Manelista mai ascunde si o alta drama: Ti-amintesti cand spuneai sa am incredere in tine? (VIDEO)

Despre boala cumplita care o macina pe Denisa Raducu a aflat toata lumea, dar aceasta nu este singura suferinta a cantaretei. Denisa Manelista pare sa fi avut probleme si in viata personala.

Denisa Manelista si sora ei, POZA DE COLECTIE! Asemanarea dintre ele este IZBITOARE (FOTO)

Momentele de cumpana prin care trece Denisa manelista i-a alarmat pe fanii ei care o sustin si vor ca artista sa se recupereze cat mai repede, insa vestea bolii a afectat-o foarte mult chiar pe sora.

Sfatul terapeutului pentru Denisa Manelista! Ce trebuie sa faca vedeta in fiecare zi pentru a se insanatosi

Vesti imbucuratoare pentru apropiatii solistei Denisa Manelista. Se pare ca in ultimele zile vedeta s-a simtit mai bine datorita unui tratament naturist pe care il urmeaza. Dupa o perioada.

Denisa Manelista, prima fotografie pe Facebook: Cum arata blonda dupa ce i s-au descoperit problemele de sanatate (FOTO)

Dupa ce, timp de o luna, presa a explodat cu stiri despre aceasta si starea ei de sanatate, iar Denisa Manelista a evitat aparitiile in public sau pe retelele de socializare. Cu toate acestea, lucrurile au.

Denisa Manelista este din ce in ce mai bine. Ce activitati si-a reluat cantareata

Denisa Manelista a vorbit sambata pentru prima data despre problemele ei de sanatate si a precizat ca incepe sa se simta mai bine. Dupa acele marturisiri, cantareata a inceput iar.

Denisa Manelista DECLATIE HALUCINANTA dupa ce un fan i-a spus ca se roaga pentru ea! De ce are nevoie vedeta pentru a se VINDECA

Fanii Denisei Manelista sunt indurerati si isi doresc ca vedeta sa se faca bien cat mai repede. Ca drept dovada, unul dintre cei care o admira pe cantareata i-a lasat un mesaj prin.

Sfatul doctorului Cristian Andrei pentru Denisa Manelista: Ia in considerare ce spun doua persoane

Doctorul Cristian Andrei a vorbit despre starea de sanatate a Denisei Manelista si i-a dat si cateva sfaturi. Sa ia in considerare ce spun doua persoane apropiate ei, a afirmat acesta,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )