Libnet.ro
UNICEF

08:30

Denisa Manelista se putea SALVA, dar a luat o decizie SOCANTA! Ce ii poate AGRAVA starea de sanatate

B1 B1,
Denisa Manelista se putea SALVA, dar a luat o decizie SOCANTA! Ce ii poate AGRAVA starea de sanatate

Vestea ca Denisa Manelista se simte mai bine, iar starea ei de sanatate este mai buna i-a bucurat nespus de mult pe fanii cantaretei. Vedeta urmeaza un tratament recomandat de medici, iar sfatul lor este ca. continuă pe B1

Denisa Manelista si sora ei, POZA DE COLECTIE! Asemanarea dintre ele este IZBITOARE (FOTO)

Momentele de cumpana prin care trece Denisa manelista i-a alarmat pe fanii ei care o sustin si vor ca artista sa se recupereze cat mai repede, insa vestea bolii a afectat-o foarte mult chiar pe sora.

Denisa Manelista a vorbit pentru prima data despre boala de care sufera: Am crezut ca o sa se opreasca

Cantareata Denisa Raducu, cu numele de scena Denisa Manelista, a vorbit in cadrul unei emisiuni despre boala grea cu care se lupta. Denisa a infirmat zvonurile ca ar avea aceeasi boala ca.

Denisa Manelista mai ascunde si o alta drama: Ti-amintesti cand spuneai sa am incredere in tine? (VIDEO)

Despre boala cumplita care o macina pe Denisa Raducu a aflat toata lumea, dar aceasta nu este singura suferinta a cantaretei. Denisa Manelista pare sa fi avut probleme si in viata personala.

Ce este si cum se manifesta boala de care sufera Denisa Manelista: Medicii au descoperit LEACUL (FOTO)

Denisa Manelista, pe numele ei adevarat Denisa Raducu, a aparut pe prima pagina a ziarelor dupa ce s-a aflat ca sufera de o boala crunta, aceeasi care a ucis-o si pe Ileana Ciuculete. Conform spuselor.

Denisa Manelista, prima fotografie pe Facebook: Cum arata blonda dupa ce i s-au descoperit problemele de sanatate (FOTO)

Dupa ce, timp de o luna, presa a explodat cu stiri despre aceasta si starea ei de sanatate, iar Denisa Manelista a evitat aparitiile in public sau pe retelele de socializare. Cu toate acestea, lucrurile au.

Denisa Manelista este din ce in ce mai bine. Ce activitati si-a reluat cantareata

Denisa Manelista a vorbit sambata pentru prima data despre problemele ei de sanatate si a precizat ca incepe sa se simta mai bine. Dupa acele marturisiri, cantareata a inceput iar.

VESTI BUNE pentru Denisa Manelista. Starea ei de sanatate a inceput sa se amelioreze

Denisa Manelista a intristat o tara intreaga cu starea ei de sanatate ingrijoratoare. Totusi, de curand, cantareata a primit o veste foarte buna din partea medicilor. in.

Denisa Manelista DECLATIE HALUCINANTA dupa ce un fan i-a spus ca se roaga pentru ea! De ce are nevoie vedeta pentru a se VINDECA

Fanii Denisei Manelista sunt indurerati si isi doresc ca vedeta sa se faca bien cat mai repede. Ca drept dovada, unul dintre cei care o admira pe cantareata i-a lasat un mesaj prin.

Asemanarile dintre fosta sotie a lui Florin Salam si Denisa Manelista, de NECONTESTAT! Minodora rupe tacerea: Ni se transmite un mesaj (FOTO)

Problemele de sanatate ale Denisei Manelista au produs rumoare in lumea manelistilor si cantaretilor. Minodora a spus ca acest caz seamana mult prea mult cu cel al Fanicai, fosta sotie a lui.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )