Libnet.ro
UNICEF

12:45

Denuntatorul din scandalul Facebook: Fara Cambridge Analytica, n-ar fi existat Brexit

Adevărul Adevărul,
Denuntatorul din scandalul Facebook: Fara Cambridge Analytica, n-ar fi existat Brexit

Christopher Wylie, ale carui dezvaluiri privind modul in care au fost colectate si folosite datele utilizatorilor de Facebook au pus pe jar o lume intreaga, a explicat cum s-a actionat in cazul Brexit. continuă pe Adevărul

Fiul fostului ministru Ioan Muresan, Dan Muresan, gasit mort in 2012 ntr-o camera de hotel din Kenya, lucra pentru Cambridge Analytica

Fiul fostului ministru taranist al Agriculturii Ioan Avram Muresan, Dan Muresan, care a murit in 2012 in camera sa de hotel din Kenya era angajat al Cambridge Analytica si lucra la campania presedintelui kenian Uhuru Kenyatta, scrie nation. co. ke. Christopher Wylie, fost director de cercetare la Cambridge Analytica, cel care a facut primele dezvaluiri privind folosirea datelor utilizatorilor de Facebook in campaniile electorale, a spus ca Dan Muresan a fost predecesorul sau in functie.

PERCHEZITII DE AMPLOARE in scandalul FACEBOOK: Decizia de ultim moment a anchetatorilor

Investigatorii autoritatii britanice de reglementare insarcinata cu protectia datelor au perchezitionat timp de sapte ore sediul din Londra al societatii Cambridge Analytica, acuzata ca a obtinut datele.

Calul si cerbul din Breaza implicati n Cambridge Analytica. Fabula despre Fake-news

Titlul e o speculatie. Uite despre ce e vorba. Acum doua zile, o scena rara a devenit virala. La Breaza-Suceava un cerb ratacit a intrat in tarcul unui cal. Calul si cerbul s-au simtit bine impreuna. Cerbul s-a intors in padure. intoarcerea aceasta a fost considerata o tradare in jungla virtuala, un abuz de incredere, cum a numitZuckerberg cazul Facebook-Cambridge Analytica. Cititi cum un cal s-un cerb de la Suceava au ajuns sa ne vorbeasca despre fake-news, Cambridge Analytica, in fapt despre noi si increderea de cauciuc pe care o avem in propriile creatii, bazaconii. CITESTE pana la capat, vino cu MORALA.

SONDAJ Ai face ceva referitor la protectia datelor tale, dupa scandalul Facebook/Cambridge Analytica? -*- SONDAJ Ai face ceva referitor la protectia datelor tale, dupa scandalul Facebook/Cambridge Analytica?

Scandalul Cambridge Analytica a starnit ample discutii despre nevoia protejarii datelor personale pe care fiecare utilizator de Internet le pune, constient sau nu, la dispozitia gigantilor tehnologiei, precum Facebook. Faci ceva pentru a proteja informatiile pe care altii le pot extrage, pe Facebook, despre tine? Participa la sondajul HotNews. ro .

Mark Zuckerberg sfideaza Parlamentul britanic. Seful Facebook refuza sa fie audiat in scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a refuzat solicitarea Parlamentului britanic de a fi audiat in scandalul Cambridge Analytica cu privire la furtul datelor personale, anunta The Independent. Co-fondatorul Facebook .

SONDAJ Ai face ceva referitor la protectia datelor tale, dupa scandalul Facebook/Cambridge Analytica?

Scandalul Cambridge Analytica a starnit ample discutii despre nevoia protejarii datelor personale pe care fiecare utilizator de Internet le pune, constient sau nu, la dispozitia gigantilor tehnologiei, precum Facebook. Faci ceva pentru a proteja informatiile pe care altii le pot extrage, pe Facebook, despre tine? Participa la sondajul HotNews. ro .

Facebook primeste lovitura dupa lovitura: Autoritatile americane confirma investigarea celebrei retele in scandalul Cambridge Analytica

In plin scandal al dezvaluirilor despre practicile companiei de analize de date Cambridge Analytica, Facebook primeste o noua lovitura. Autoritatile americane au confirmat luni ca investigheaza reteaua de.

Facebook, nici o scuza pentru utilizatorii romani, in scandalul Cambridge Analytica: Mark Zuckerberg a cumparat spatii de publicitate in ziare pentru a se dezvinovati

Facebook a ajuns sa isi ceara scuze prin intermediul presei scrise in plin scandal al dezvaluirilor despre practicile Cambridge Analytica. Compania condusa de Mark Zuckerberg a cumparat spatii intregi de.

Scandalul FACEBOOK - Cambridge Analytica: Fiul fostului ministru Muresan a murit otravit

Christopher Wylie, angajatul Cambridge Analytica ce sta in spatele furnizarii in spatiul public a informatiile privind furtul de date personale facut de companie, a facut noi dezvaluiri interesante in cadrul au.

Mark Zuckerberg se va prezenta in fata Congresului american pentru a da declaratii privind furtul de date personale din scandalul Cambridge Analytica

Dupa ce i s-a cerut in repetate randuri sa se prezine pentru a da explicatii privind scandalul Cambridge Analytica, fondarul Facebook, Mark Zuckerberg a anuntat ca s-a decis si se va prezenta in fata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )