Libnet.ro
UNICEF

08:45

Scandalul FACEBOOK - Cambridge Analytica: Fiul fostului ministru Muresan a murit otravit

B1 B1,
Scandalul FACEBOOK - Cambridge Analytica: Fiul fostului ministru Muresan a murit otravit

Christopher Wylie, angajatul Cambridge Analytica ce sta in spatele furnizarii in spatiul public a informatiile privind furtul de date personale facut de companie, a facut noi dezvaluiri interesante in cadrul au. continuă pe B1

SONDAJ Ai face ceva referitor la protectia datelor tale, dupa scandalul Facebook/Cambridge Analytica? -*- SONDAJ Ai face ceva referitor la protectia datelor tale, dupa scandalul Facebook/Cambridge Analytica?

Scandalul Cambridge Analytica a starnit ample discutii despre nevoia protejarii datelor personale pe care fiecare utilizator de Internet le pune, constient sau nu, la dispozitia gigantilor tehnologiei, precum Facebook. Faci ceva pentru a proteja informatiile pe care altii le pot extrage, pe Facebook, despre tine? Participa la sondajul HotNews. ro .

SONDAJ Ai face ceva referitor la protectia datelor tale, dupa scandalul Facebook/Cambridge Analytica?

Scandalul Cambridge Analytica a starnit ample discutii despre nevoia protejarii datelor personale pe care fiecare utilizator de Internet le pune, constient sau nu, la dispozitia gigantilor tehnologiei, precum Facebook. Faci ceva pentru a proteja informatiile pe care altii le pot extrage, pe Facebook, despre tine? Participa la sondajul HotNews. ro .

Fiul fostului ministru Ioan Muresan, Dan Muresan, gasit mort in 2012 ntr-o camera de hotel din Kenya, lucra pentru Cambridge Analytica

Fiul fostului ministru taranist al Agriculturii Ioan Avram Muresan, Dan Muresan, care a murit in 2012 in camera sa de hotel din Kenya era angajat al Cambridge Analytica si lucra la campania presedintelui kenian Uhuru Kenyatta, scrie nation. co. ke. Christopher Wylie, fost director de cercetare la Cambridge Analytica, cel care a facut primele dezvaluiri privind folosirea datelor utilizatorilor de Facebook in campaniile electorale, a spus ca Dan Muresan a fost predecesorul sau in functie.

Noi date despre moartea subita a lui Dan Muresan. Fiul fostului ministru al Agriculturii lucra pentru Cambridge Analytica

Atunci cand a murit subit in Kenya, Dan Muresan, fiul fostului ministru roman al Agriculturii, afost angajat al companiei britanice Cambridge Analytica, in campania prezidentiala a lui Uhuru.

Cartita din scandalul Cambridge Analytica sugereaza ca Dan Muresan, fiul fostului ministru Ioan Muresan, ar fi fost omorat

Christopher Wylie, fost director pentru cercetare al companiei Cambridge Analytica, sugereaza ca predecesorul sau, Dan Muresan, ar fi fost otravit in Kenya, dupa ce contractul la care lucra nu a mers cum.

Scandalul Cambridge Analytica. Dan Muresan a incercat sa influenteze alegerile in India si Kenya. A murit, suspect, intr-o camera de hotel

Fiul fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, Dan Muresan, cel care a murit in 2012 intr-o camera de hotel din Kenya, era angajat al firmei de consultanta Cambridge Analytica, implicata zilele.

Cum a ajuns PSD in cel mai mare scandal din istoria Facebook

Facebook a pierdut atat la nivel de imagine, cat si evaluare pe bursa in scandalul pornit de la Cambridge Analytica. Dezvaluirile au ajuns si la PSD. Cambridge Analytica e compania care ar fi folosit informatii colectate de pe Facebook in campanii electorale. Datele au ajutat compania sa livreze reclame fix pe profilul utilizatorilor. Tipul acesta [].

Calul si cerbul din Breaza implicati n Cambridge Analytica. Fabula despre Fake-news

Titlul e o speculatie. Uite despre ce e vorba. Acum doua zile, o scena rara a devenit virala. La Breaza-Suceava un cerb ratacit a intrat in tarcul unui cal. Calul si cerbul s-au simtit bine impreuna. Cerbul s-a intors in padure. intoarcerea aceasta a fost considerata o tradare in jungla virtuala, un abuz de incredere, cum a numitZuckerberg cazul Facebook-Cambridge Analytica. Cititi cum un cal s-un cerb de la Suceava au ajuns sa ne vorbeasca despre fake-news, Cambridge Analytica, in fapt despre noi si increderea de cauciuc pe care o avem in propriile creatii, bazaconii. CITESTE pana la capat, vino cu MORALA.

Cristian Tudor Popescu ARUNCA BOMBA in scandalul FACEBOOK: Un FURT GROAZNIC si o manipulare ordinara

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac necrutator privind scandalul Facebook - Cambridge Analytic, precizand ca este vorba despre prostia celor care nu isi dau seama ca au fost manipulati. Un.

Fost director de cercetare Cambridge Analytica: Dan Muresan ar fi fost otravit n camera de hotel -*- Fost director de cercetare Cambridge Analytica: Dan Muresan ar fi fost otravit n camera de hotel

Christopher Wylie, fost director de cercetare la Cambridge Analytica si cel care a facut primele dezvaluiri privind folosirea ilegala a datelor Facebook in campanii electorale, lanseaza ipoteza ca predecesorul sau, romanul Dan Muresan, ar fi murit dupa ce a fost otravit in camera unui hotel din Kenya si ca politia a fost mituita pentru a nu face investigatii, scrie publicatiaBussines Insider.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )