Libnet.ro
UNICEF

01:05

Departamentul britanic pentru Mediu: fostul spion Serghei Skripal si fiica sa au fost otraviti cu o neurotoxina in forma lichida

Adevărul Adevărul,
Departamentul britanic pentru Mediu: fostul spion Serghei Skripal si fiica sa au fost otraviti cu o neurotoxina in forma lichida

Neurotoxina folosita pentru otravirea fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia a fost in forma lichida, conform Departamentului pentru Mediu din Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Cazul Skripal: Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina folosita a fost n forma lichida. Substanta nu se evapora si nu dispare n timp

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica sa Iulia a fost in forma lichida, conform Departamentului pentru Mediu din Marea Britanie, scrie News. ro citand BBC.

Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie anunta ca neurotoxina a fost in forma lichida

Neurotoxina folosita pentru a-l otravi pe fostul spion rus Sergei Skripal si pe fiica sa Yulia a fost in forma lichida, afirma Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie, citat de BBC.

Ploaia i-a salvat de la moarte pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica acestuia Irina ?

Fostul agent dublu Serghei Skripal si fiica sa Iulia erau supravegheati de cel putin cinci ani de serviciul de informatii al armatei ruse GRU), sustin autoritatile britanice care investigheaza legaturile dintre otravirea familiei Skripal si moartea lui Gareth Williams, un spion MI6, ucis cu opt ani in urma. Cei doi au reusit sa supravietuiasca atacului cu agentul neurotoxic datorita ploii care a spalat substanta de pe clanta usii locuintei lor.

Ploaia i-a salvat de la moarte pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica acestuia, Irina?

Fostul agent dublu Serghei Skripal si fiica sa Iulia erau supravegheati de cel putin cinci ani de serviciul de informatii al armatei ruse GRU), sustin autoritatile britanice care investigheaza legaturile dintre otravirea familiei Skripal si moartea lui Gareth Williams, un spion MI6 ucis cu opt ani in urma. Cei doi au reusit sa supravietuiasca atacului cu agentul neurotoxic datorita ploii care a spalat substanta de pe clanta usii locuintei lor.

Serghei Skripal a fost primul. Un fost spion sovietic a dezvaluit cele opt nume de pe lista neagra a Kremlinului

Nascut in Letonia si recrutat de KGB acum 35 de ani, fostul agent dublu Boris Karpicikov care a spionat Rusia pentru SUA si Franta se teme ca va sfarsi ca Serghei Skripal, dupa ce in 1998 a defectat din serviciul rus si s-a refugiat in Anglia.

Care mai e starea de sanatate a fostului spion rus, Skripal

Fostul spion rus, Serghei Skripal, care a fost otravit alaturi de fiica sa, a inceput sa se simta mai bine si nu mai e in stare critica. Sanatatea acestui barbat se imbunatateste si nu mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )