Libnet.ro
UNICEF

14:45

Departamentul pentru Lupta Antifrauda ii raspunde lui Dan Barna

Antena3 Antena3,
Departamentul pentru Lupta Antifrauda ii raspunde lui Dan Barna

Departamentul pentru Lupta Antifrauda i-a raspuns lui Dan Barna la solicitarea de atransmitela DNA toate documentele care il vizeaza si acuza folosirea informatiilor dintr-o ancheta jurnalistica in. continuă pe Antena3

Departamentul pentru lupta antifrauda verifica proiectele lui Dan Barna USR: Au mai fost verificari, nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura

Proiectele de incluziune sociala pe bani europeni, care implica firma lui Dan Barna, sunt verificate de catre Departamentul pentru lupta antifrauda DLAF), potrivit institutiei. in replica, USR spune ca proiectele au mai fost investigate o data si nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura. USR apreciaza raspunsul rapid al DLAF - o institutie din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, in coordonarea Primului-Ministru Viorica Dancila - in aceeasi zi cu solicitarea de informatii a Rise Project, a transmis si Dan Barna.

Departamentul de Lupta Antifrauda face precizari in cazul Barna

Departamentul de Lupta Antifrauda face precizari in cazul Dan Barna, afirmand ca una dintre actiunil.

Departamentul de Lupta Antifrauda face verificari privind proiecte in care este implicat Dan Barna

Departamentul de Lupta Antifrauda anunta ca face verificari in legatura cu trei proiecte pe fonduri .

Viorica Dancila, prima reactie la afirmatiile lui Dan Barna. Liderul USR ii imputase ancheta DLAF referitoare la proiectele pe bani europeni derulate de firma sa (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca la asemenea lucruri nici nu poate sa dea un raspuns, dupa ce Dan Barna a reclamat ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care a deschis o ancheta in care este.

Dan Barna (USR), dupa ce DLAF a demarat anchetarea firmei sale: NU vreau sa fiu verificat de doamna Dancila (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, dupa ce Departamentul pentru Lupta Antifrauda DLAF)a pornit o ancheta privind proiectele cu fonduri europene derulate deacesta, ca vrea ca verificarea s.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Pozitia USR dupa ancheta pe numele lui Dan Barna privind afaceri suspecte. Nu e nimic de ascuns. Foarte bine ca se cerceteaza, nu e nicio problema

Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntat in urma cu putin timp ca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au dezvaluit o i.

Rise Project: Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda verifica proiectele pe bani europeni ale firmei lui Dan Barna Replica prezidentiabilului: Orice verificare si re-verificare a activitatii mele este binevenita

UPDATE USR a anuntat, joi, dupa ce Rise Project a anuntat ca DLAF ancheteaza proiectele cu fonduri europene derulate de Dan Barna, ca organismele intermediare si de autoritatile de management au facut si el.

Doua proiecte ale lui Dan Barna, anchetate de Departamentul Anti-Frauda. Ce risca prezidentiabilul USR

Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza doua dintre proiectele lui Dan Barna. in aceste conditii, candidatul la alegerile prezidentiale din partea USR risca sa piarda increderea electoratului si sa se aleaga cu un dosar penal, in cazul in care vor fi constatate nereguli in desfasurarea activitatii. Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda ancheteaza proiectele lui .

Ancheta care poate schimba soarta alegerilor! Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, anchetat pentru afaceri suspecte

Bomba in campanie electorala! Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntat in urma cu putin timp ca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa ce jurnalistii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )