Libnet.ro
UNICEF

13:45

DEPARTAMENTUL DE STAT AL SUA, INTR-UN RAPORT PENTRU ANUL 2018: Guvernul Romaniei a respectat partial drepturile omului si libertatea presei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DEPARTAMENTUL DE STAT AL SUA, INTR-UN RAPORT PENTRU ANUL 2018: Guvernul Romaniei a respectat partial drepturile omului si libertatea presei

Puterea politica de la Bucuresti este tinta criticilor in raportul pentru anul 2018 intocmit de Biroul pentru democratie, drepturile omului si munca din cadrul Departamentului de Stat al SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Departamentul de Stat al SUA criticainterventia din 10 august a Jandarmeriei si televiziunile pro-PSD

Raportul anual al Departamentului de Stat american pe tema Drepturilor Omului critica tara noastra pentru coruptia endemica din institutii, agresiunile fortelor de ordine din 10 august si presiunile la adresa jurnalistilor critici la adresa puterii.

SAL-FIN, IN ANUL 2018: Aproape trei sferturi dintre solicitarile primite au fost solutionate in favoarea consumatorilor

SAL-Fin Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Non-bancar) si-a prezentat bilantul activitatii pentru anul 2018, document care releva faptul ca aproape trei sferturi dintre solicitarile primite au fost solutionate in favoarea consumatorilor.

Horoscop de weekend: 16-17 martie: Pestii aleg destinatia de vacanta pentru anul acesta

Horoscop de weekend: 16-17 martie: Pestii aleg destinatia de vacanta pentru anul acesta. Citeste mai mult pespynews. ro .

SIF MUNTENIA - Calendarul de Comunicare Financiara al SIF MUNTENIA SA pentru anul 2019 (actualizat)

SIF MUNTENIA - Calendarul de Comunicare Financiara al SIF MUNTENIA SA pentru anul 2019 actualizat).

PENTRU ANUL 2019: Guvernul a adoptat OUG pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori fiscal-bugetari

Executivul a adoptat, astazi, in sedinta de Guvern, o Ordonanta de Urgenta pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori fiscal-bugetari pe anul 2019, necesara pentru promulgarea legii bugetului de stat pentru 2019.

PENTRU ANUL TRECUT ING Bank Romania - profit net in crestere cu 39%

Cota de piata de peste 10% pe partea de creditare, pentru prima data in cei 25 de ani de cand ING activeaza in tara noastra ING Bank Romania a raportat un profit net de 685 milioane de lei pentru 2018, cu 39% mai mare decat cel inregistrat in anul anterior, pe fondul unor venituri de 1,821 milarde de lei, cu 27% peste cele obtinute in 2017, ca rezultat al volumelor crescute si al numarului ridicat de tranzactii, potrivit datelor publicate ieri de institutia de credit.

Evolutia sistemului de pensii private in anul 2018

Valoarea totala a activelor nete, inregistrata la 31 decembrie 2018, de fondurile de pensii administrate privat a fost de 47,58 miliarde de lei 10,20 miliarde de euro).

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )