Libnet.ro
UNICEF

01:05

SIF MUNTENIA - Calendarul de Comunicare Financiara al SIF MUNTENIA SA pentru anul 2019 (actualizat)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF MUNTENIA - Calendarul de Comunicare Financiara al SIF MUNTENIA SA pentru anul 2019 (actualizat)

SIF MUNTENIA - Calendarul de Comunicare Financiara al SIF MUNTENIA SA pentru anul 2019 actualizat). continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU ANUL 2019: Guvernul a adoptat OUG pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori fiscal-bugetari

Executivul a adoptat, astazi, in sedinta de Guvern, o Ordonanta de Urgenta pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori fiscal-bugetari pe anul 2019, necesara pentru promulgarea legii bugetului de stat pentru 2019.

PENTRU ADUNAREA DIN DATA 22 APRILIE: SIF Muntenia propune doua variante de repartizare a profitului

Actionarii SIF Muntenia SIF4) vor avea pe masa, in Adunarea Generala din data de 22 aprilie, doua propuneri de repartizare a profitului net obtinut in anul trecut, informeaza societatea de investitii financiare printr o nota transmisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF MUNTENIA - CONVOCATOR

Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru reexaminarea a Legii bugetului de stat pe anul 2019

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, in sedinta comuna pentru a reexamina, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, Legea bugetului de stat pe anul 2019. Seful statului considera ca alocarea resurselor bugetare este, pe de o parte, fundamentata pe o prognoza nerealista, iar pe de alta parte, nu asigura o reala functionare a unor institutii publice cu rol esential in societate.

DEPARTAMENTUL DE STAT AL SUA, INTR-UN RAPORT PENTRU ANUL 2018: Guvernul Romaniei a respectat partial drepturile omului si libertatea presei

Puterea politica de la Bucuresti este tinta criticilor in raportul pentru anul 2018 intocmit de Biroul pentru democratie, drepturile omului si munca din cadrul Departamentului de Stat al SUA.

Horoscop de weekend: 16-17 martie: Pestii aleg destinatia de vacanta pentru anul acesta

Horoscop de weekend: 16-17 martie: Pestii aleg destinatia de vacanta pentru anul acesta. Citeste mai mult pespynews. ro .

IN ANUL 2019, FATA DE ANUL TRECUT: Piata imobiliara va inregistra un stoc nou de proprietati comerciale, in crestere cu 37%

Piata imobiliara va inregistra in 2019 livrarea unui stoc nou de proprietati comerciale retail, birouri, industriale) de aproape doua milioane metri patrati mp), in crestere cu 37% fata de anul trecut, conform raportului anual de piata remis astazi de Agerpres.

PENTRU ANUL TRECUT ING Bank Romania - profit net in crestere cu 39%

Cota de piata de peste 10% pe partea de creditare, pentru prima data in cei 25 de ani de cand ING activeaza in tara noastra ING Bank Romania a raportat un profit net de 685 milioane de lei pentru 2018, cu 39% mai mare decat cel inregistrat in anul anterior, pe fondul unor venituri de 1,821 milarde de lei, cu 27% peste cele obtinute in 2017, ca rezultat al volumelor crescute si al numarului ridicat de tranzactii, potrivit datelor publicate ieri de institutia de credit.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )