Libnet.ro
UNICEF

18:15

DEPENDENTA de Facebook: Care sunt factorii declansatori si cum sa ne detasam de retelele de socializare

B1 B1,
DEPENDENTA de Facebook: Care sunt factorii declansatori si cum sa ne detasam de retelele de socializare

Dependenta de jocurile pe computer si de internet se instaleaza treptat, avand factori declansatori diversi. Studiile arata ca oamenii care se simt nesiguri din prisma sociala pot aprecia mai mult fo. continuă pe B1

VIDEO Care sunt factorii de risc pentru aparitia cancerului de piele si cum il putem preveni

In 90% dintre cazuri melanomul diagnosticat la timp practic se vindeca, numai ca aceasta este provocarea sa il diagnostichezi in stadii cat mai incipiente, spune Dr. Sorin Cotet, medic specialist dermato-venerologie, de la Hyperclinica MedLife PDR Turnului Brasov.

Care sunt indicatorii pentru un somn de buna calitate pe durata noptii

The National Sleep Foundation a lansat recent un raport in care arata care sunt indicatorii cheie ce descriu somnul de buna calitate, conform opiniilor unui grup de experti.

Utile:Cum sa ne hidratam fata pe timpul iernii; Glicemie normala: care sunt valorile de referinta dupa care sa te ghidezi; Spune adio insomniei cu... miros de ceapa

Cele mai eficiente ceaiuri care dizolva pietrele la rinichi. Sute si sute de persoane sunt chinuite de cumplitele dureri de rinichi. Exista anumite plante care. Ai mainile si picioarele reci tot timpul? Ce boala ascunde aceasta senzatie. Esti una dintre acele persoane care are intotdeauna mainile si.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )