Libnet.ro
UNICEF

09:31

Dependenti de Adrenalina, Adevarul Live, ora 14.00. Prinde viteza in cele mai spectaculoase locuri. incearca longboardingul!

Adevărul Adevărul,
Dependenti de Adrenalina, Adevarul Live, ora 14.00. Prinde viteza in cele mai spectaculoase locuri. incearca longboardingul!

Astazi, de la ora 14. 00, Dependenti de Adrenalina aduce o noua activitate pe placul celor aflati in cautare de senzatii tari. Daca esti una dintre persoanele pasionate de viteza si drumuri lungi, poti incerca longboardingul. Ionut Alexandru si Crina Petrescu, practicanti ai acestui sport si organizatori de competitii in domeniu, se vor afla in platoul Adevarul Live, intr-o noua editie moderata de Iuliana Dima. continuă pe Adevărul

Adevarul live de la ora 14.00: MoBuy, aplicatia care te ajuta sa economisesti bani cand faci cumparaturi

La Adevarul live de la ora 14. 00 vorbim despre MoBuy, un startup care te poate ajuta sa gasesti cele mai bune oferte atunci cand faci cumparaturi.

Alegeri prezidentiale 2014. Adevarul Live, de la ora 14.00: Grigore Cartianu, despre atacul cu gaini indreptat impotriva lui Klaus Iohannis

Grigore Cartianu si jurnalistul Sebastian Zachmann vor comenta, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, ultimul atac indreptat impotriva candidatului ACL, Klaus Iohannis, care s-a trezit astazi cu peste 100 de gaini aruncate in curtea sediului ACL.

VIDEO Adevarul live: MoBuy, aplicatia care te ajuta sa economisesti bani cand faci cumparaturi

La Adevarul live de la ora 14. 00 am vorbit despre MoBuy, un startup care te poate ajuta sa gasesti cele mai bune oferte atunci cand faci cumparaturi.

Adevarul Live, ora 13.00: Duminica, ziua in care votul tau conteaza. Cornel Ilie, Vunk, ne explica de ce trebuie sa ne facem auziti

De la ora 13. 00, invitati la Adevarul LIVE sunt Cornel Ilie de la Vunk si Magda Vasiliu, care ne spun de ce trebuie sa ne facem auziti duminica, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Cea mai recenta piesa semnata Vunk, Ne facem auziti, vorbeste exact despre importanta votului romanilor si cum poate schimba acesta soarta Romaniei.

Adevarul Live de la ora 14.00: Monica Macovei, fost candidat la presedintie, explica de ce trebuie sa iesim la vot in turul doi

La o zi dupa prima confruntare televizata dintre finalistii la prezidentiale, Monica Macovei vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, si explica de ce este nevoie de o prezenta mare la votul din 16 noiembrie.

Ce-am inteles din campania electorala? De vorba cu politologul Ovidiu Voicu, la Adevarul Live de la ora 15.00

Ce se poate spune, in urma acestei campanii electorale, despre calitatea democratiei din Romania? La aceasta intrebare si nu numai raspunde politologul Ovidiu Voicu, invitatul lui Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, la Adevarul Live de la ora 15.

Klaus Iohannis vine la Adevarul Live de la ora 12.00. Pune-i intrebari candidatului ACL la presedintia Romaniei!

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00 si raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) si Liviu Iolu.

Adevarul Live, de la ora 15.00: prof. Razvan Codrescu, despre o propunere de inzdravenire a identitatii nationale

La Adevarul Live, de la ora 15. 00, profesorulRazvan Codrescu vorbeste despre vrednicie si invrednicire, despre problema nationala vs. crizele identitare ale unui neam si despre valorile dreptei traditionale romanesti.

Adevarul Live de la ora 13.00.Printre ce stele mai danseaza Jojo

Jojo a demonstrat de-a lungul carierei ca nu se teme de proiecte inedite. De la rolurile provocatoare de la Serviciul Roman de Comedie, pana la cele din film si teatru, actrita a acceptat multe provocari. Vedeta Antenei 1 vine astazi la Adevarul Live, de la ora 13. 00, si ne va povesti despre emisiunile in care este implicata, dar si despre planurile sale.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Grigore Cartianu comenteaza confruntarea Ponta-Iohannis

La Adevarul Live de la ora 11. 00, jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la rece, prima intalnire dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis care a avut loc aseara la Realitatea TV si a fost transmisa de toate televiziunile de stiri si adevarul. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )