Libnet.ro
UNICEF

10:45

Depinde foarte mult de mentalul ei. Simona HALEP, aspru CRITICATA de specialistii AMERICANI

B1 B1,
Depinde foarte mult de mentalul ei. Simona HALEP, aspru CRITICATA de specialistii AMERICANI

Tenismena Simona Halep a fost aspru criticata de specialistii americani. Halep se pregateste de sezonul 2017, in care va debuta in cadrul turneului de la Shenzen. Simona Halep, precum si. continuă pe B1

Anul 2017 ramane o necunoscuta pentru Simona Halep. Specialistii sustin ca jucatoarea romana are, in fiecare an, rezultate sub asteptari

Desi jucatoarea romana de tenis Simona Halep este, in fiecare an, favorita la cucerirea unui turneu de Grand Slam, ea incheie intotdeauna sub asteptari, spun specialistii americani de la site-ul tennisworldusa. org. Acestia nu sunt increzatori ca romanca va reusi sa impresioneze in 2017.

Surpriza la Shenzhen! Ce a decis sa faca Simona Halep la primul turneu din 2017

Desi efectueaza perioada de pregatire dianintea noului sezon in Australia, unde va pleca saptamana aceasta, Simona Halep va debuta in 2017, la Shenzhen.

Simona Halep incepe anul in forta. Joaca si dublu la Shenzen

Jucatoarea Simona Halep debuteaza in 2017 in chiar primele zile ale anului la turneul de la Shenzen pe care l-a castigat in 2015.

Wim Fissette, antrenorul care a dus-o pe Simona Halep in finala Roland Garros, va pregati o alta jucatoare de top

Belgianul Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a inceput colaborarea cu una dintre cele mai promitatoare jucatoare din circuit.

Cristina Neagu, DEZAMAGITA dupa ratarea semifinalei la Campionatul European: Ma doare foarte mult ca nu jucam pentru medalii. imi doresc performanta

Cristina Neagu a declarat dupainfrangerea in fata Danemarcei pentru calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin ca esecul reprezinta o dezamagire foarte mare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )