Libnet.ro
UNICEF

18:15

Depiutatul Damian Florea a anuntat ca demisioneaza din ALDE impreuna cu cea mai mare parte din organizatia Sector 6

România Liberă România Liberă,
Depiutatul Damian Florea a anuntat ca demisioneaza din ALDE impreuna cu cea mai mare parte din organizatia Sector 6

Deputatul Damian Florea a anuntat ca demisioneaza din ALDE impreuna cu mare parte a organizatiei de partid din Sectorul 6, pentru a-l urma pe Daniel Constantin si pe oamenii de buna factura din ALDE intr-un nou episod politic. continuă pe România Liberă

Deputatul Damian Florea a anuntat ca demisioneaza din ALDE impreuna cu cea mai mare parte din organizatia Sector 6

Deputatul Damian Florea a anuntat ca demisioneaza din ALDE impreuna cu mare parte a organizatiei de partid din Sectorul 6, pentru a-l urma pe Daniel Constantin si pe oamenii de buna factura din ALDE intr-un nou episod politic.

Demisii in masa din ALDE. Sute de oameni parasesc partidul lui Tariceanu

Deputatul Damian Florea a anuntat ca demisioneaza din ALDE impreuna cu mare parte a organizatiei Sector 6 si ca il urmeaza pe Daniel Constantin si pe oamenii de buna factura din ALDE i.

Biroul Politic Executiv al ALDE priopune excluderea deputatului Damian Florea din partid

Biroul Politic Executiv al ALDE a propus Delegatiei Permanente a formatiunii excluderea din partid a lui Damian Florea, pe motiv ca deputatul ar fi intreprins actiuni care au lezat imaginea partidului.

Se anunta excluderi din ALDE

Biroul Politic Executiv al ALDE a decis miercuri sa propuna Delegatiei Permanente excluderea din partid a deputatului Damian Florea, potrivit News. ro. Decizia a fost luata ca urmare a actiunilor.

Sorin Cimpeanu a demisionat din ALDE. Deputatul a anuntat ca se va alatura proiectului initiat de Daniel Constantin

Fostul ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu si-a dat demisia din ALDE. Anuntul a fost facut chiar de politician in cadrul emisiunii 24 de minute, de la Digi24, unde a fost invitatul lui Dan Turturica.

Se pregateste lansarea partidului care sa loveasca puternic in Dragnea si Tariceanu: Un fost ministru si-a dat demisia din ALDE pentru a se alia Daniel Constantin si Ponta (VIDEO)

Scena politica e pe cale sa se schimbe. Victor Ponta se intoarce si isi face partid cu Daniel Constatin, mazilit din ALDE, si cu europarlamentarul Laurentiu Rebega. Potrivi jurnalistilor de.

Demisii masive din ALDE: Sute de membri au plecat

Fostul copresedinte ALDE Sector 4 Letitia Stoian a anuntat miercuri demisia in bloc din partid a membrilor organizatiei, pentru a se alatura deputatului independent Daniel Constantin in noul sau.

Daniel Barbu s-a autosuspendat din ALDE, dupa numirea la sefia Autoritatii Electorale Permanente

Daniel Barbu s-a autosuspendat din functia de membru al ALDE ca urmare a numirii sale in functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP). Membrii ALDE ii ureaza succes.

Fostul premier interimar Sorin Cimpeanu a demisionat din ALDE

Fostul premier interimar si ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu a demisionat din Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE), informeaza o televiziune de stiri. Sorin Cimpeanu nu a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )