Libnet.ro
UNICEF

06:00

Depozitele de gaze sunt pline pentru iarna. Furnizorii au inmagazinat 141% din obligatie

Adevărul Adevărul,
Depozitele de gaze sunt pline pentru iarna. Furnizorii au inmagazinat 141% din obligatie

Furnizorii de gaze au inmagazinat in depozite 2,78 milioane de metri cubi de gaze naturale, indeplinind astfel in procent de 141% obligatiile legale de stocare pentru iarna 20202021. continuă pe Adevărul

Depozitele de gaze sunt pline in prag de iarna Obligatia de inmagazinare a fost indeplinita in procent de 141%

Pentru al doilea an la rand, depozitele de gaze au fost umplute mult peste cat reprezinta obligatia de inmagazinare. Din datele obtinute de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) din activitatea de monitorizarea a sectorului gazelor naturale, la data de 15 octombrie 2020, furnizorii detineau in depozitele subterane de inmagazinare a gazelor naturale 2,78 miliarde metri cubi, in conditiile in care capacitatea maxima este de 3,1 miliarde metri cubi. Practic, obligatia de inmagazinare a fost indeplinita in procent de 141%.

Cum incalzesti casa eficient chiar daca nu ai incalzire centralizata. Truc util pentru iarna 2020

In caz ca detii o centrala pe gaz, insa ai vrea sa-ti incalzesti locuinta printr-o alta metoda mai putin costisitoare, trebuie sa afli ca sunt cel putin cinci variante din care poti alege. Una dintre ele ar fi o centrala termica pe lemne. Cum iti poti incalzi casa daca nu ai incalzire centralizata Frigul din .

IN DATA DE 4 DECEMBRIE Actionarii SIF Transilvania sunt convocati pentru alegerea Consiliului de Supraveghere

Actionarii SIF Transilvania SIF3) sunt convocati, la data de 4 decembrie, in vederea alegerii Consiliului de Supraveghere al societatii, format din cinci membri, pentru un mandat de patru ani, cu incepere de la data autorizarii componentei board-ului de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), se arata intr-un raport publicat astazi de societatea cu sediul in Brasov pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )