Libnet.ro
UNICEF

16:31

Un deputat a fost jefuit pe o strada din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un deputat a fost jefuit pe o strada din Capitala

Consulul general al Romaniei la Miami, Mircea Ghinea, a reclamat joi, in jurul orei 18. 30, la 112, ca a fost victima unui jaf pe strada Zambaccian din Capitala, au precizat surse apropiate anchetei pentru G4Media. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Diplomat roman in SUA, jefuit pe o strada din Capitala

Un diplomat roman in Statele Unite a fost jefuit joi seara pe o strada din Capitala, de catre trei persoane care l-au imbrancit si i-au furat portofelul.

Surse: Mircea Ghinea, consulul general al Romaniei la Miami, a fost jefuit pe o strada din Sectorul 1

Un diplomat roman a fost jefuit, joi seara, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta venise in vacanta in Romania, sustin sursele B1. Victima ar fi Mircea Ghinea, consul general al Romaniei la Miami,.

Oficial american jefuit pe o strada din Bucuresti. Acesta a fost imbrancit de trei barbati care i-au furat portofelul

Un consul american a fost jefuit pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei de catre trei barbati. Oficialul a declamat un prejudiciu de 1. 000 de lei, iar in momentul asta politia cauta trei suspecti.

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Sfanta Maria din Capitala, inchisa dupa ce 3 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Sfanta Maria din Capitala a fost inchisa pentru doua saptamani, dupa ce trei cadre medicale au fost depistate cu COVID-19, a anuntat vineri Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB).

Peste 600 de scoli din Capitala au cursuri partial sau complet online desi se anunta scenariul verde

607 unitati de invatamant din Capitala functioneaza in scenariul 2 galben) iar 29 au adoptat scenar.

Consulul general al Romaniei la Miami, jefuit in plina zi pe o strada din Bucuresti

Diplomatul se plimba pe strada singur cand a fost abordat de trei indivizi care l-au inconjurat si au inceput sa-l ameninte. Unul din suspecti i-a furat portofelul, apoi toti trei au rupt-o la fuga.

Un bancomat din Tulucesti a fost jefuit

Un bancomat din comuna Tulucesti a fost deteriorat, iar o suma de bani a fost sustrasa, marti, in urma unui jaf, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Galati, scrie Agerpres.

in cati ani a fost construit metroul din Drumul Taberei? Care au fost piedicile care au intarziat finalizarea Magistralei 5

Metroul din Drumul Taberei este dat in folosinta marti, 15 septembrie, dupa aproape 12 ani de la inceperea proiectului. Prin inaugurarea acestei magistrale, Capitala va ajunge la 78 de kilometri de retea si la 63.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )