Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 600 de scoli din Capitala au cursuri partial sau complet online desi se anunta scenariul verde

România Liberă România Liberă,
Peste 600 de scoli din Capitala au cursuri partial sau complet online desi se anunta scenariul verde

607 unitati de invatamant din Capitala functioneaza in scenariul 2 galben) iar 29 au adoptat scenar. continuă pe România Liberă

Schimbare de scenarii in scolile din Capitala, chiar inainte de deschidere. Lista unitatilor de invatamant afectate

Schimbare de plan pe ultima suta de metri in 13 scoli din Capitala. 8scoliau trecut, cu o zi inainte de inceperea scolii, din scenariul galben, in scenariul rosu, in timp ce alte 5, care fusesera.

Franta inchide 81 de scoli din cauza imbolnavirii elevilor cu covid-19

Mai putin de 100 de institutii scolare sunt inchise, in prezent, in Franta, din cauza contaminarii cu noul coronavirus - reprezentand 0,13% din totalul scolilor - a anuntat miercuri ministrul francez al Educatiei Jean-Michel Blanquer, apreciind ca anul scolar a inceput in conditii bune, relateaza Reuters, conform news. ro.

Elevii unei scoli din judetul Tulcea au fost mutati in capela mortuara pentru ca primarul nu a terminat modernizarile la timp

Pe cat de sinistru, pe atat de reala este situatia unor elevi din Isaccea, un oras cu 5. 000 de locuitori din judetul Tulcea. Acestia ar fi trebuit sa inceapa noul an intr-o scoala ale carei lucrari de modernizare au inceput in starea de urgenta, adica in luna martie a acestui an.

Primaria Sectorului 4, investitie de 4 milioane de euro in revitalizarea zonei Drumul Cretestilor, unul dintre cele mai defavorizate cartiere din Capitala

Zona Drumul Cretestilor va fi revitalizata. Primaria Sectorului 4 anunta ca va investi 4 milioane de euro pentru ca acest cartie, unul dintre cele mai defavorizate din Bucuresti, sa capete un alt.

Haos intr-o unitate de invatamant din Capitala, in prima zi de scoala in pandemie: Elevii si parintii s-au imbulzit sa intre in curtea scolii (VIDEO)

Imagini ingrijoratoare la inceput de an scolar. La scoala 195 din Bucuresti, regulile de distantare anuntate de catre autoritati au fost uitate cu desavarsire. Elevii si parintii s-au imbulzit sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )