Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputat irakian: Stat Islamic achizitioneaza armament din Romania. Ambasadorul roman neaga

România Liberă România Liberă,
Deputat irakian: Stat Islamic achizitioneaza armament din Romania. Ambasadorul roman neaga

Un parlamentar irakian a declarat ca gruparea terorista Stat Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania, insa ambasadorul roman in Irak, Iacob Prada, a negat ca statul roman ar fi incheiat un contract de armament cu organizatia jihadista, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Deputat irakian: Grupul Stat Islamic cumpara armament din Romania. Ambasadorul roman neaga acuzatiile

Un parlamentar irakian a declarat ca gruparea terorista Stat Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania, insa ambasadorul roman in Irak, Iacob Prada, a negat ca statul roman ar fi incheiat un contract de armament cu organizatia jihadista, potrivit Mediafax.

Deputat irakian: ISIS achizitioneaza armament din Romania

Un parlamentar irakian a declarat ca gruparea terorista Stat Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania, insa ambasadorul roman in Irak, Iacob Prada, a negat ca statul roman ar fi incheiat un contract de armament cu organizatia jihadista, potrivit site-ului IraqiNews. com.

Un deputat irakian afirma ca Statul Islamic cumpara armament din Romania; ambasadorul roman neaga

Un parlamentar irakian a declarat ca gruparea terorista Stat Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania, insa ambasadorul roman in Irak, Iacob Prada, a negat ca statul roman ar fi incheiat un contract de armament cu organizatia jihadista.

ISIS achizitioneaza armament din Romania

Un parlamentar irakian a declarat ca gruparea terorista Statul Islamic ISIS/ISIL) este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania, insa ambasadorul roman in Irak, Iacob Prada, a negat ca statul roman ar fi incheiat un contract de armament cu organizatia jihadista, potrivit site-ului IraqiNews. com.

Acuzatii grave din partea unui deputat irakian: Gruparea Statul Islamic cumpara armament din Romania. Ambasadorul roman neaga

Un deputat irankian face acuzatii extrem de grave, acesta avertizand ca gruparea terorista Statul Islamic este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania. Ambasadorul.

Avertisment pentru grupul Stat Islamic. Iordania este hotarata sa faca totul

Iordania este hotarata sa faca totul pentru a salva viata pilotului sau, tinut ostatic de gruparea Stat Islamic SI), a declarat duminica un purtator de cuvant al Guvernului, informeaza Mediafax.

Gruparea Stat Islamic revendica alte doua decapitari in Irak

Gruparea Stat Islamic SI) a revendicat, duminica, decapitarea unui ofiter de politie si a unui soldat irakieni. Asasinatele se adauga unei liste lungi de atrocitati comise de jihadisti, relateaza AFP.

Mesajul Japoniei pentru grupul terorist Stat Islamic

Premierul japonez Shinzo Abe a declarat, duminica dimineata, ca Japonia nu va ceda in fata terorismului inadmisibil, dupa anuntul organizatiei Stat Islamic SI) privind decapitarea celui de-al doilea ostatic japonez, relateaza Mediafax.

Stat Islamic l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto

Stat Islamic SI) a anuntat ca l-a decapitat pe ostaticul nipon Kenji Goto, potrivit unei inregistrari video postate sambata pe Twitter de Al-Furqan, organul mediatic al acestei organizatii jihadiste, relateaza AFP.

VIDEO Organizatia Stat Islamic anunta ca l-a decapitat pe ostaticul japonez Kenji Goto

Stat Islamic SI) a anuntat ca l-a decapitat pe ostaticul nipon Kenji Goto, potrivit unei inregistrari video postate sambata pe Twitter de Al-Furqan, organul mediatic al acestei organizatii jihadiste, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )