Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputat de Neamt, trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala cu combustibil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputat de Neamt, trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala cu combustibil

Dorinel Ursarescu, deputat de Neamt, si alte trei persoane, printre care doi functionari publici, au fost trimisi in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala prin derularea unor ample operatiuni de achizitii intracomunitare de combustibili si comercializarea acestora pe piata interna, potrivit unui comunicat DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Fost deputat PNL, trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala cu combustibil

Dorinel Ursarescu, fost deputat PNL, si alte trei persoane, printre care doi functionari publici, au fost trimisi in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala prin derularea unor ample operatiuni de achizitii intracomunitare de combustibili si comercializarea acestora pe piata interna, potrivit unui comunicat DNA.

PICCJ: 17 persoane retinute intr-un dosar de evaziune cu medicamente luate de pe piata neagra

Procurorii Capitalei au dispus retinerea a 17 inculpati, dintre care 14 vor fi prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce ar fi efectuat livrari intracomunitare de produse farmaceutice in valoare totala de aproximativ 160 milioane de lei, bunuri pe care le colectau de pe piata neagra, fara documente justificative, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) remis azi redactiei.

Perchezitii la una dintre cele mai mari firme de taximetrie din Iasi intr-un dosar de evaziune fiscala

Autoritatile iesene au organizat joi dimineata, 18 decembrie, trei perchezitii la firma de taximetrie RVR, controlata de cotroversatul om de afaceri Radu Norocea.

17 persoane, retinute intr-un dosar de frauda cu medicamante

17 persoane care faceau afaceri cu medicamente pentru cancer si HIV au fost retinute, marti, de procurorii bucuresteni, dupa 87 de perchezitii efectuate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, citat de Mediafax.

Bucuresti: Mai multi membri ai clanului Domnu, ridicati intr-un dosar de trafic de persoane

Mai multi membri ai clanului Domnu au fost ridicati, miercuri, de politisti si procurorii DIICOT, in urma a 16 perchezitii care au avut loc in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de trafic de persoane si trafic.

Expertul din dosarul lui Ioan Niculae, cercetat intr-un dosar de frauda. Expertiza de la DIICOT va fi refacuta in dosarul gazului ieftin pentru Interagro

Marcel Vulpoi, expertul care a efectuat expertiza in dosarul in care sunt vizati omului de afaceri Ioan Niculae si fostii ministri Adriean Videanu si Varujan Vosganian, este cercetat intr-un dosar de frauda cu fonduri europene. Expertiza acestuia din dosarul gazului ieftin pentru Interagro va fi refacuta.

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean din Pitesti, audiati intr-un dosar de delapidare

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean din Pitesti, personal medical de la sectia ATI, dar si angajati de la birourile financiar si achizitii, au fost chemati la audieri, marti, intr-un dosar de delapidare, cu un prejudiciu de 500. 000 de lei, relateaza Mediafax.

Perchezitii in Bucuresti si in 17 judete intr-un caz de evaziune fiscala si spalare de bani cu medicamente pentru bolnavi cronici

Aproape 90 de perchezitii au loc, marti dimineata, in Bucuresti si in 17 judete din tara intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu medicamente pentru bolnavi cronici. in acest caz, oamenii legii au inceput deja urmarirea penala fata de 74 de persoane fizice si juridice.

Presedintele PD-L Ialomita, Cazacu Marinica, condamnat la sase ani de inchisoare intr-un dosar privind retrocedari ilegale

Aflat pe rolul Judecatoriei Ploiesti din 2008, dosarul liderului PD-L Ialomita Cazacu Marinica a primit o prima sentinta. Instanta l-a condamnat la sase ani de inchisoare cu executare. Inculpata in acelasi dosar, Elena Braila, fosta sefa a Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ialomita, a primit si ea o pedeapsa cu executare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )